Horecakleding laten borduren of bedrukken?

Heb je een horecazaak en wil je dat jouw personeel goed voor de dag komt? Dat ze werken in comfortabele, duurzame en modieuze kleding? Van Dongen en de Kroon biedt professionele horecakleding voor elk hotel, restaurant, brasserie, café of snackbar. Kleding die wij voor je kunnen borduren met je bedrijfslogo en/of de naam van je horecaonderneming. We hebben een ruim aanbod horeca kleding.

Bedrijfskleding voor de horeca

Goede bedrijfskleding is onmisbaar voor de horeca. Jouw unieke uitstraling van je zaak moet er duidelijk en professioneel in terugkomen. Als je de kleding die jouw personeel draagt zorgvuldig afstemt op jouw concept, dan maak je op een goede manier indruk op je klanten.

Horecakleding met je eigen logo

Met een eigen logo of andere opdruk maak je je outfit helemaal compleet. Zo valt jouw horeca personeel altijd op tussen alle gasten. Het is ook ideaal voor je personeel. Ze hoeven dan zelf geen kledingkeuzes te maken voor wat ze op hun werk dragen. We zijn trots op het mooie aanbod van horecakleding van het Zweedse merk Segers.

Assortiment horeca kleding

Daarmee bieden we onder andere T-shirts, bedieningsjassen en overhemden, koksjassen, schorten en broeken. Maar we hebben niet alleen de traditionele kleding, we bieden ook hippe horecakleding die aansluit op stijl en behoeftes van nu.

KLEDINGMERKEN

TOPCOLLECTIES VOOR JOUW BEDRIJF

Segers Horecakleding

duurzame en functionele kleding van Zweedse kwaliteit

Het van oorsprong Zweedse familiebedrijf Segers biedt hoogwaardige, prettig dragende en duurzame kleding voor de horeca. Zo kun je kiezen uit t-shirts, polo's en schorten, maar ook bedieningsjassen, overhemden en koksmutsen ontbreken niet in hun collectie. Vanzelfsprekend kun je alles geborduurd bij ons bestellen. Daarnaast heeft Segers een speciale lijn voor de zorg ontwikkeld.

Download de SEGERS 2024 brochure

HORECAKLEDING

geborduurd of bedrukt geleverd

Polo's

T-shirts

Servicekleding

Schorten

Overhemden

Bedieningsjassen & overhemden

Bedieningsvesten

Koksjassen

Kostuum

Broeken

Hoofddeksels

Accessoires

Handdoeken

Zorgkleding

Segers Green

Tee Jays

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN