Horeca kostuum nodig?

Als je prachtig restaurant hebt, dan wil je ook dat je kleding tiptop in orde is. Je kiest dan misschien wel voor een klassiek kostuum voor je bedienend personeel en gastheer of gastvrouw. Het Zweedse merk Segers biedt een geweldige optie voor kostuums voor de horeca. Van klassieke kokerrok, tot jurken, gilets, colbers en broeken - alles met de zo bekende duurzame kwaliteit gecombineerd met perfecte pasvorm van het topmerk uit Borås. Daarmee straal je niet alleen gezag maar ook respect uit.

horeca-kostuum-filler

Stel je horeca kostuum samen

Voor zowel dames als heren is er genoeg te kiezen om een prachtig kostuum samen te stellen. Alle kledingstukken zijn er in veel verschillende klassieke kleuren zoals marineblauw, grafiet, middelgrijs of zwart. Of kies voor een klassieke uni-jurk in zwart, met een satijnen band afgewerkte ronde hals en 3/4-mouw. Alle kledingstukken gebruiken stof die bestaat uit een mix van wol, polyester en elastan. Hierdoor zit het als gegoten voor alle obers, kelners en ander personeel in je zaak.

Laat je horeca kostuum borduren

Om het helemaal af te maken laat je het logo van je horecazaak borduren op de kleding. Dat kan ook bijvoorbeeld juist op het overhemd onder een gilet of colbert, of juist er prominent op. Laat niet alleen je bedieningspersoneel er goed uit zien, maar denk ook aan de keukenbrigade en kies voor hoogwaardige schorten, koksjassen of koksmutsen.

Horeca kostuums bekijken in de showroom

Bij Van Dongen met de Kroon ben je welkom in onze showroom in Breda voor het bekijken of passen van de horecakleding van Segers onder het genot van een kopje koffie of thee. Heb je al specifieke wensen voor je horecakleding of kostuum? Vraag dan direct een offerte aan en je ontvangt vrijblijvend een offerte van ons.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER