Onze adviseurs staan klaar

Vraag een offerte aan

vaak dezelfde dag nog in je mailbox!

CONTACTGEGEVENS
SHOWROOM & ATELIER

Van Dongen met de Kroon B.V.
Van de Reijtstraat 102
4814 NE Breda

 

Tel: 076 - 520 11 44

sales@vandongenmetdekroon.com

www.vandongenmetdekroon.com

 

KvK 1234102940192
BTW NL095201920951

KOM LANGS IN DE SHOWROOM

PERSOONLIJKE PAS-SESSIE EN ADVIES

Kom langs en zie, voel en pas de bedrijfskleding of promotiekleding die je wenst. We hebben erg veel op voorraad en kunnen je aan de hand van voorbeelden adviseren wat voor jou het beste is. Doe een aanvraag en we nemen contact met je op.

VEELGESTELDE VRAGEN

HULP BIJ JE VRAGEN

Kan ik ook in een kleine oplage bestellen?

Ja hoor, bestellen in kleine oplages is ook mogelijk. We voorzien veel personeelsleden van een kledingpakket op maat, wat per stuk wordt geborduurd. Ook vlaggen e vaandels zijn maatwerk stukproductie. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Hoe duurzaam zijn jullie?

Bij alles wat we doen en bij alle leveranciers die we kiezen, zorgen we ervoor dat we duurzaamheid meenemen in onze keuzes en processen. Het borduren vindt altijd plaats in ons atelier in Breda. Voor het bedrukken werken we met West-Europese leveranciers die zo dicht mogelijk bij ons in de buurt zitten.

Kan er ook gepast worden bij ons op de zaak?

Zeker, we kunnen passessies bij jullie op de zaak of bij ons in de showroom organiseren. We bepalen dan samen een kledingpakket wat bij jouw bedrijf past, of het nu om bedrijfskleding, werkkleding of promotiekleding gaat.

Produceren jullie alleen in Nederland?

Het borduren vindt altijd plaats in ons atelier in Breda. Voor het bedrukken werken we met West-Europese leveranciers die zo dicht mogelijk bij ons in de buurt zitten.

Wat zijn de levertijden?

Na het goedkeuren van een digitale of fysieke drukproef ontvang je je kleding altijd binnen twee weken. Neem contact met ons op voor de levertijd voor grotere of speciale borduuropdrachten. We zorgen samen altijd dat we de gestelde deadline halen.

Hoe zit het met de garantie?

Omdat we alleen maar werken met topmerken zoals HAVEP, MASCOT, Tricorp en Clique, heb je altijd een topgarantie op die artikelen. Het borduurwerk wat op de kleding komt, gaat altijd langer mee dan de kleding zelf, dus dat is ook dik in orde.