Bedieningsjassen & overhemden

Als je een prachtige horecazaak hebt, is het logisch dat je wilt dat je personeel er ook uitmuntend uitziet. Je bent immers een horecaondermer en je besteedt maximale aandacht aan je inkoop, interieur en marketing. Daarom ga je ook voor de beste aankleding van je biedingspersoneel. Als je écht wat bijzonders wilt, kies je voor de biedingsjassen en bedieningsoverhemden van Segers.

segers-bedieningsjassen-filler

Bedieningsjassen en bedieningsoverhemden van Segers

Segers is een Zweeds merk met een rijke, ambachtelijke historie. Sinds 1943 maken ze de mooiste horecakleding, later ook aangevuld met kleding voor de zorg. Het vakmanschap zie je terug in de kwaliteit, de afwerking en de uiteindelijk uitstraling van de bedieningsjassen en bedieningsoverhemden.

Van klassiek tot modern, van wit to denim en donker en van een zware bediengsjas tot een licht ecologisch bedieningsoverhemd; aan alles merk je de aandacht. Die aandacht zorgt uiteindelijk voor de beste uitstraling voor jouw horecapersoneel.

Geborduurde bedieningsjassen en bedieningsoverhemden

Wil je extra goed voor de dag komen? Zorg dan dat je bedienend personeel in je horecazaak jouw logo op de beste manier uitdraagt. Hoe kun je daarvoor zorgen? Dat is simpel. Laat je logo borduren op de biedingsjassen en bedieningsoverhemd van je obers, kelners, barmannen, of koks. Daarmee heb je een duurzame manier om de uitstraling van je kroeg, cafe, restaurant, brasserie of hotel te waarborgen.

We helpen je daar graag bij. Kom eens langs in de showroom in Breda, bel met onze specialist in horecakleding en kom kijken, voelen en passen. 

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER