Tee Jays

De belangrijkste elementen van het merk TEE JAYS zijn kwaliteit en design. De ontwerpers en technici van TEE JAYS blijven uitstekende stijlen en kwaliteiten ontwikkelen en streven er voortdurend naar nieuwe normen te stellen. Generaties lang gaat TEE JAYS door om een eenvan Europa's meest unieke basiscollecties te hebben. Een collectie bedrijfskleding met de beste combinatie van kwaliteit en prijs.

horecakleding-segers-teejays

Over het kledingmerk TEE JAYS

TEE JAYS is een kledinglabel, ontwikkeld door Segers. De kleding van TEE JAYS blinkt uit in kwaliteit, duurzaamheid en ontwerp. De designers van TEE JAYS ontwikkelen voortduren nieuwe stijlen, kwaliteitsstandaarden en collecties om hiermee telkens de lat hoger te leggen. AL jarenlang ligt TEE JAYS voor in Europa als het gaat om unieke basis collectie kleding. Met de horecakleding van TEE JAYS ben je verzekerd van een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Van Dongen met de Kroon kan alle kleding zowel in huis geborduurd als bedrukt leveren.

Horecakleding door TEE JAYS

De horecakleding die TEE JAYS biedt en die wij leveren bestaat uit overhemden, T-shirts, poloshirts en hoodies. De kleding is basic, maar toch modern, opvallend en stoer. Wanneer die kenmerken je aanspreken dan kun je prima bij de collectie van TEE JAYS terecht. Vooral de DenimblauwTee overhemden zijn bijzonder. Deze overhemden hebben een licht getailleerde pasvorm, button-down kraag, manchet met knoop, rugpand met plooi en zijn rond afgewerkt.

Alle overhemden van TEE JAYS en Segers zijn er in veel varianten, kleuren en materialen. Oxford, denim, met een patroon, ruiten, strepen of uni. Van klassiek elegante modellen voor dames en heren tot overhemden die heerlijk comfortabel aanvoelen.

Geborduurde bedrijfkskleding van TEE JAYS

Wil je als eigenaar van je kroeg, cafe, restaurant of hotel je medewerkers op een goede manier uitrusten met geweldig passende basics? Dan ben je met de horecakleding van TEE JAYS goed geholpen. Vanzelfsprekend kunnen we in onze borduurfabriek alles voorzien van je naam en/of bedrijfslogo. 

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER