promotionele Polo's

Bedrukte of geborduurde
polo's voor jouw bedrijf

Promoot jouw merk op de beste manier

 

Gepersonaliseerde poloshirts zijn het perfecte promotiemiddel voor een groot aantal situaties. Of je nu op maat gemaakte golfshirts nodig hebt voor het volgende bedrijfsuitje of gewoon een paar scherpe, betaalbare zakelijke poloshirts wilt voor je kantoorpersoneel, Van Dongen met de Kroon heeft het voor je.

Topselectie poloshirts

Onze grote selectie poloshirts van topmerken helpt jou de ideale keuze te maken voor het evenement of de gelegenheid waar je ze voor wilt gebruiken. En we zorgen er altijd voor dat je de beste prijs krijgt voor geborduurde of gezeefdrukte polo's. Onze ontwerpafdeling kan elk ontwerpidee omtoveren tot een meesterwerk voor je bedrijfspolo's. Als je vragen hebt over stoffen, maten of bestellen, staan we klaar om je te helpen bij het maken van poloshirts met merklogo's die je boodschap jarenlang sterk zullen houden!

prromotiekleding-polos

Onze promotionele poloshirts hebben een mooie, frisse stijl en prettige draagbaarheid - ze zullen waarschijnlijk lang in het bezit blijven van de ontvangers. Onze promotionele sportshirts zijn trendy en hebben een sportieve uitstraling.

Geborduurde of bedrukte poloshirts

De geborduurde of bedrukte polo's zijn op hun best als ze teams, fondsenwervers, sociale bewustmakingscampagnes en bedrijfsevenementen helpen promoten. Kies poloshirts om je merk door iedereen te laten opvallen. Verspreid ze als promotionele producten om bekendheid te krijgen met jouw kwaliteitsmerk. Een poloshirt wordt gewaardeerd door jouw klanten.

Poloshirts zijn ook uitermate geschikt als uniformen voor je personeel in winkels, restaurants en kroegen. Ze kunnen ook worden gedragen door deelnemers aan zakelijke evenementen. Gebruikt poloshirts als een hoge kwaliteit promotiemiddel voor je merk.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding en promotiekleding in huis en kunnen we je adviseren over de mogelijkheden.

BEZOEK PLANNEN

Promotiekleding

geborduurd of bedrukt geleverd

Referenties

Met trots door ons geleverd