truien

zakelijke trui of Werktrui laten bedrukken of borduren?

Altijd de hoogste kwaliteit en snelle levering

 

Van Dongen met de Kroon is een bedrijf dat op professionele wijze uw bedrijfskleding kan voorzien van geborduurde logo's. Een dergelijk logo geeft uw bedrijfskleding gelijk een professionele, luxe uitstraling. Daarnaast verzeker je jezelf ervan dat je tijd van een geborduurd logo kunt genieten.

Bedrijfslogo op een trui borduren

Ons ambachtelijke werk heeft een lange levensduur en staat er normaal gesproken nog steeds strak op, als het kledingstuk zelf al aan vervanging toe is! Zo kunnen wij voor je bedrijf onder andere een logo op een trui borduren. Dit doen onze ervaren medewerkers met behulp van de meest geavanceerde apparatuur. Van Dongen met de Kroon is een bedrijf met onze blik naar voren gericht. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in kledingland om zo altijd de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren.

werkkleding-sweaters

Truien borduren

Een bedrijfslogo op een trui borduren zorgt gelijk voor een professionelere uitstraling van bedrijfskleding. Daarnaast is dit een manier van logo's aanbrengen waarbij het logo niet alleen mooi is, maar ook mooi blijft. We zetten ons uitgebreide machinepark in als je een grote klus hebt, of een kleine, complexe opdracht met een strakke deadline. Ons bedrijf heeft ervaren mensen in dienst die, als ze je bedrijfs logo op een trui borduren, dit tot in de kleinste details doen.

Trui borduren in Breda

Van Dongen met de Kroon is een bedrijf dat altijd de hoogste kwaliteit levert. Wij verzorgen het trui borduren in Breda, waar ons familiebedrijf haar fabriek heeft staan. Als je meer wilt weten over wat wij voor je kunnen betekenen, dan kunt je hierover altijd contact met ons opnemen. Samen bespreken we de mogelijkheden die we te bieden hebben. Het is daarbij ook mogelijk om een keer langs te komen in ons atelier. We laten je graag in levende lijve zien hoe wij te werk gaan. Je kunt dan met eigen ogen de hoge kwaliteit van onze producten en het productieproces zien.

Ook bedrukte sweaters

Naast geborduurde truien, pullovers en sweaters, leveren we alles ook bedrukt. Bedrukken gaat altijd via onze vaste partners, waardoor we verzekerd zijn van de beste kwaliteit, snelle leveren en prima garanties.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER