Overhemden en blouses

Zakelijke overhemden laten bedrukken of borduren?

Altijd de hoogste kwaliteit en snel geleverd

 

U heeft een bedrijf en bent op zoek naar mensen die voor u professioneel een bedrijfslogo op kleding kunnen zetten? U bent dan bij Van Dongen met de Kroon aan het juiste adres. Wij kunnen uw bedrijfskleding leveren van meerdere verschillende topmerken, waarbij we ook nog eens een logo op deze kleding kunnen zetten. Een blouse borduren hoort dan ook bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Ook voor bedrukte zakelijk blousen of werkoverhemden kun je bij ons terecht.

Wij kunnen bloezen borduren met onze professionele, moderne machines, maar eventueel ook met de hand als een bepaalde opdracht hier om vraagt. Wij draaien onze hand niet om voor een ingewikkelde klus en zijn bereid onszelf volledig in te zetten als u een strakke deadline heeft waarbinnen u de bedrijfskleding wilt ontvangen. Neem voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Professioneel een blouse borduren

Als u bij ons bedrijfskleding bestelt van een topmerk zoals HAVEP, MASCOT of Tricorp met een logo hierop, dan weet u zeker dat dit voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. We hebben een zeer uitgebreid en modern machinepark klaarstaan dat logo's, badges en emblemen op kleding kan borduren van de allerhoogste kwaliteit. 

Elk logo dat wij op een kledingstuk zetten ziet er professioneel uit en zal lange tijd meegaan. U bent altijd van harte welkom om een keer langs te komen in ons atelier, om daar in levende lijve onze bedrijfskleding te bekijken. Ook kunnen we u dan een aantal van onze geborduurde logo's laten zien, zodat u daar ook de kwaliteit van kunt bekijken.

Meer weten over onze blouzen?

Wij hebben blouzen voor u klaarliggen van een aantal topmerken op het gebied van bedrijfskleding. We bekijken graag samen met u welk van deze merken het beste bij uw uitstraling past. We kunnen dan voor u een website maken waar uw personeel zelf de kleding kan bestellen. Ook passessies behoren bij ons tot de mogelijkheden.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER