Jassen

Zakelijke jas of werkjas laten borduren of bedrukken?

Altijd de hoogste kwaliteit en snel geleverd

 

Heeft u een bedrijf dat in de markt is voor nieuwe bedrijfskleding? Neem dan eens contact op met Van Dongen met de Kroon. Wij zijn een bedrijf dat zich specialiseert in het verkopen van bedrijfskleding van de hoogste kwaliteit. Dat niet alleen, wij kunnen voor u ook uw bedrijfslogo in hoge kwaliteit op uw kleding borduren. We hebben hier een grote aantal machines voor klaarstaan, met professionals die hier prima mee om weten te gaan. We kunnen de meest complexe klussen aan en kunnen daarbij ook overschakelen op handborduursels als dit nodig is.

Heeft u een bestelling die snel verwerkt moet worden? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gewoon even vrijblijvend contact met ons op als u wilt bespreken wat voor mogelijkheden we u allemaal kunnen bieden.

bedrijfskleding-werkjas

Een jas borduren bij Van Dongen met de Kroon

Als u bedrijfskleding wil hebben die representatief is, dan kunt u hiervoor terecht bij Van Dongen met de Kroon. Wij combineren vakmanschap met kennis om ervoor te zorgen dat uw personeel in de mooiste kleding, van de hoogste kwaliteit, rondloopt. Jassen borduren behoort ook tot onze specialisaties. Wilt u zodoende dat uw nieuwe bedrijfskleding er helemaal perfect uitziet? Neem dan vooral contact met ons op.

Het is altijd mogelijk om langs te komen in ons atelier en daar te bekijken wat voor kwaliteit we u kunnen leveren. U kunt hier ook passessies plannen en uw personeel kennis laten maken met de nieuwe kleding. Wij kunnen zelfs voor u een website opzetten waar uw personeel de kleding kan bestellen. Wij handelen deze bestellingen uiteraard ook allemaal af voor u.

Meer informatie over Van Dongen met de Kroon

Elders op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf, ons vakmanschap en onze toewijding aan het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. U kunt ook met al uw vragen bij ons terecht als u graag meer wil weten over wat wij voor u kunnen doen. Dit kan zowel telefonisch als per mail.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER