caps en petten

Zakelijke caps of petten laten borduren of bedrukken?

Altijd de hoogste kwaliteit en snel geleverd

 

Het is voor een bedrijf van groot belang om bedrijfskleding te hebben waarmee u representatief bent. Per slot van rekening bent u samen met uw personeel het uithangbord van uw bedrijf. Als u dan bedrijfskleding heeft die er professioneel uitziet, dan heeft u gelijk een streepje voor in de ogen van potentiële klanten.

Van Dongen met de Kroon kan voor u uw bedrijfslogo op alle soorten bedrijfskleding borduren. We doen dit snel en professioneel. Een bedrijfslogo dat is geborduurd geeft uw bedrijfskleding een luxe uitstraling. Daarnaast kunt u er zeker van zijn dat een dergelijk logo lang meegaat, vaak langer dan het kledingstuk in kwestie.

caps-borduren

Petten borduren

Wij kunnen uw bedrijfslogo ook op petjes borduren. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis om dit op professionele wijze te doen. Onze medewerkers kennen alle technieken die nodig zijn om elk logo er strak uit te laten zien. Ze zijn zeer bekwaam en ervaren.

Ons bedrijf bestaat al sinds 1780, en door de eeuwen heen hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, waar u als klant van profiteert. Wij zijn de beste keuze als het op petten borduren aankomt. Als wij een logo op een pet zetten ziet dat er niet alleen fantastisch uit, het logo zal ook gegarandeerd lange tijd meegaan.

Petten borduren in Breda

Ons bedrijf is gevestigd in Breda. Maar, we zijn niet alleen bedreven in petten borduren in Breda. Naast petjes borduren kunnen we namelijk uw logo ook professioneel op elke andere soort bedrijfskleding zetten. Elk kledingstuk ziet er een stuk professioneler uit als er een geborduurd logo op staat.

Neemt u gerust contact met ons op als u meer te weten wilt komen over ons bedrijf en de mogelijkheden die we u te bieden hebben. U kunt ook altijd bij ons terecht voor een vrijblijvende prijsopgave, of om een keer langs te komen en ons atelier in levende lijve te bekijken.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding en promotiekleding in huis en kunnen we je adviseren over de mogelijkheden.

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd