Werk t-shirts

zakelijke t-shirts laten borduren of bedrukken?

Altijd de hoogste kwaliteit en snel geleverd

 

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jouw bedrijfskleding net die extra touch kan geven? Neem dan eens contact op met Van Dongen met de Kroon. Wij zijn een bedrijf met vele jaren ervaring op het gebied van bedrijfskleding en het borduren hiervan. Wij voeren meerdere kwaliteitsmerken bedrijfskleding, zoals Mascot, HAVEP en Tricorp, waar we dan machinaal of met de hand uw bedrijfslogo op kunnen borduren.

U heeft dan een logo dat vele jaren mee zal gaan en dat er altijd professioneel uitziet. Het kan prima een groot aantal wasbeurten aan en ook als u een keer een nat pak krijgt zal dit geen nadelige gevolgen hebben voor de kwaliteit van het logo. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom een keer langs in ons atelier.

werkkleding-t-shirts

Een werk T-shirt professioneel borduren

Je wilt voor jouw bedrijf of personeel t-shirts laten borduren? Met een geborduurd logo weet je zeker dat je iets op je shirt hebt staan dat lange tijd mee zal gaan. Je kunt dit natuurlijk ook op een andere manier op uw shirt laten zetten, maar dan is er de kans dat het na verloop van tijd gaat vervagen. Met een geborduurd logo heb je hier absoluut geen last van.

Onze logo's kunnen heel wat wasbeurten aan en schrikken ook niet van een fikse regenbui. Laat je bij ons een shirt borduren, dan gebeurt dit door mensen die hart hebben voor hun ambacht. Onze mensen zorgen ervoor dat je logo er machinaal of met de hand op wordt geborduurd.

Bij Van Dongen met de Kroon t-shirts laten borduren

Als u ervoor kiest om bij ons jouw shirts te laten borduren, dan kun je hiervoor bij ons langskomen voor een passessie. We zijn een grote leverancier van bedrijfskleding in Breda. Ook is het mogelijk om door ons een afgeschermde webshop in te laten richten waar al het personeel tot de aanschaf van hun bedrijfskleding over kan gaan. Ook de afhandeling hiervan wordt geheel door ons voor onze rekening genomen. 

Bedrukte werk T-shirts

Werk T-shirts kunnen we naast borduren ook laten bedrukken met uw logo. We werken samen met de beste leveranciers zoals HAVEP, MASCOT en Tricorp en zorgen voor topwaliteit, zowel in de bedrukking als de levering. 

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER