Specials borduren

Doordat we jarenlang ervaring hebben en de beste mensen en machines in huis, kunnen we de mooiste specials voor je borduren. Je kunt zelfs borduren op artikelen waarvan je het niet zo snel zou verwachten. En daarom juist is het een unieke en duurzame touch op jouw produkt, wat het logo van jouw bedrijf zo mooi uit kan laten komen.

Borduren op leer

Zo hebben we voor Secrid een groot project mogen doen voor leren wallets en pasjeshouders. Samen met het ontwerpteam van Secrid hebben we veel geexperimenteerd en gekeken naar wat er werkt en wat er niet werkt. Daar is een mooie collectie geboorduurde leren wallets uitgekomen. Later is er aan deze serie nog een vervolg gegeven met een aantal speciale modellen.

secrid-wallet

Specials borduren

Ook kunnen persoonlijke beschermingsmiddelen worden geborduurd. Veiligheidspetten, werkmutsen, veiligheidshesjes, werkschoenen of andere veiligheidskleding kunnen we geborduurd en voorzien van jouw bedrijfslogo leveren.

En wil je met het team goed voor de dag komen? Dan kunnen we ook geborduurde stropdassen leveren bij een mooie zakelijk outfit. Vanzelfsprekend kunnen we bij die outfit ook een pantalon of colbert borduren.

Wil je je horecapersoneel uitrusten met representatieve kleding? Laat dan een schort borduren met je naam of logo erop. 

Textiel borduren

De mogelijkheden van textiel borduren zijn enorm uitgebreid. In feite is alles mogelijk, of je nou een t-shirt, trui, jas, ochtendjas of zelfs een cap wilt laten borduren: alles is mogelijk. Van Dongen en de Kroon brengt jouw eigen logo, tekst of afbeelding professioneel en duurzaam aan op elke textiel(soort) die je maar wilt.

Badstof borduren

Zoek je een bedrijf dat voor jou je logo of tekst op badstof kan borduren? Dan kunnen wij je verder helpen. We kunnen alle badtextiel borduren, zoals geborduurde badlakens, badhankdoeken, handdoeken, strandlakens, gastendoekjes, washandjes of badjassen. Natuurlijk in alle kleuren die je wilt en met het logo wat voor jouw herkenbaarheid zorgt.

Ook mooi voor de buitendienst zijn geborduurde laptoptassen of andere werktassen. Zelfs schoenen zijn in sommige gevallen te borduren. We adviseren jou en je bedrijf graag over alles opties bij ons op kantoor in Breda. Kom langs, maak een afspraak en we nemen samen jouw wensen door. Als je al een specifieke wens hebt, dan maken we graag een vrijblijvende offerte voor je.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER

Borduren voor alle situaties

Borduren voor alle situaties

Van Dongen met de Kroon is specialist in machinaal borduren en borduren met de hand.

Borduurwerk met een luxe uitstraling die mooi is én mooi blijft. 

Lees meer

Kleding borduren

Specials borduren

Caps borduren

Vlaggen en vaandels borduren

Rangen en onderscheidingstekens

Badges en emblemen borduren