Vlaggen en vaandels laten borduren ?

Op zoek naar een bedrijf dat mooie geborduurde vlaggen of vaandels voor u kan maken? Dan bent u bij Van Dongen met de Kroon aan het juiste adres. Ons bedrijf kan u voor u de mooiste, meest slijtvaste vlaggen en vaandels produceren. We hebben al ervaring met vaandels borduren sinds 1780, het jaar waarin ons familiebedrijf werd opgericht. Van Dongen met de Kroon maakt gebruik van de modernste technieken om een vaandel te borduren dat lang meegaat.

Maatwerk vlaggen

We leveren daarbij altijd maatwerk en kunnen uw logo of boodschap tot in de kleinste details reproduceren. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen.

vlaggen-en-vaandels-borduren

Vaandels in alle soorten en maten

Een vaandel is een toonbeeld van traditie. Met behulp van een vaandel kunt u uw sportvereniging, fanfare, bedrijf, gemeente of vereniging onderscheiden. Het laat op een mooie manier uw identiteit zien. Wij kunnen voor u vaandels borduren in Breda, waar onze fabriek zich bevindt. Deze vaandels en vlaggen zijn in alle soorten en maten te verkrijgen, waarbij we ons helemaal aanpassen aan uw wensen.

Machinaal of handgeborduurde vaandels

We kunnen een vaandel borduren met behulp van onze moderne machines, maar het is ook mogelijk voor ons om dit met de hand te doen. U kunt er op rekenen dat elk vaandel dat wij maken stijlvol en slijtvast is.

Meer informatie over onze vaandels

Als u meer wilt weten over onze vaandels, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. We staan u graag te woord en bekijken dan samen wat onze mogelijkheden en uw wensen zijn. U bent ook altijd welkom om een keer langs te komen in ons atelier.

U ziet dan in levende lijve hoe wij de vaandels borduren in Breda. In ons atelier krijgt u op deze manier ook een goede indruk van de hoge kwaliteit van onze vaandels. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak!

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER

Borduren voor alle situaties

Borduren voor alle situaties

Van Dongen met de Kroon is specialist in machinaal borduren en borduren met de hand.

Borduurwerk met een luxe uitstraling die mooi is én mooi blijft. 

Lees meer

Kleding borduren

Specials borduren

Caps borduren

Vlaggen en vaandels borduren

Rangen en onderscheidingstekens

Badges en emblemen borduren