Horeca schort laten borduren of bedrukken?

Ben je op zoek naar mooie schorten, sloven of bedieningschorten? Wil je dat ze niet alleen lekker zitten, maar ook lang meegaan en vooral een stoery en trendy uitstraling hebben? Dan hebben wij wat moois voor je. Van het Zweedse topmerk Segers bieden we prachtige schorten en sloven voor in je restaurant, kroeg, cafe, brasserie of hotel. Werk je in een bakkerij, slagerij of visboer? Ook dan kun je prima voor de dag komen met de geweldige schorten van Segers.

segers-schorten-filler

Eigenschappen van de schorten

De schorten zijn beschikbaar als uniseks modellen en gemaakt van katoen of denimstof. Ook de sloven zijn in dezelfde stof beschikbaar. De kleuren lopen uiteen van zand, oranje, roestrood, olijfgroen, marineblauw, bruin, rood, zand/zwart, zwart/grijs, donkerblauw en nachtblauw. De denim schorten en sloven zijn in indigo blauw denim verkrijgbaar. De schorten zijn voorzien van een verstelbare nekband met drukknopen. Ook heb je een handige zak met plooi aan de rechterkant, een lus voor sleutels en een ophanglus.

Geborduurde schorten voor je horecateam

Wil je je bedieningspersoneel of het team in de keuken uitrusten met mooie schorten? Dan kies je natuurlijk voor schorten die je laat borduren met je eigen logo. We doen dat vakkundig en zorgvuldig, zodat je borduring gegarandeerde langer mee zal gaan dan de kleding waar het op zit. Wil je toch laten bedrukken? Dat kan ook, dat verzorgen we met dezelfde zorgvuldigheid.

Vrijblijvende offerte voor geborduurde schorten

Laat je overtuigen door onze adviseurs. Ze zitten voor je klaar in de showroom in Breda en ontvangen je graag om de prachtige horecakleding van Segers te laten zien. En weet je wat je wilt? Dan vraag je gewoon een vrijblijvende offerte aan. Die heb je vaak dezelfde dag nog!

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER