Geborduurde of bedrukte promotiekleding

de beste promotiekleding

Herkenning en erkenning van jouw bedrijf

 

Van Dongen met de Kroon levert representatieve promotiekleding voor iedere branche. Wij hebben oog voor de gestelde eisen, herkenbaarheid, uniformiteit en professionaliteit. Letterlijk van top tot teen. Al dan niet geborduurd of bedrukt met jouw bedrijfslogo.

Kies voor zichtbaarheid en geef in één oogopslag aan dat je hetzelfde doel hebt. Van Dongen met de Kroon levert promotiekleding die opvalt door kwaliteit, professionaliteit en herkenbaarheid. Op maat, comfortabel en van top tot teen in stijl. Bovendien zetten wij duurzaamheid voorop. Zo brengt je  uitstraling en comfort samen op een sprekende manier.

Uiteraard leveren wij van ieder merk een complete collectie van t-shirts en polo's tot sweaters en jassen, van broek tot short en van maat XS tot maat XXXL. Als je dat wilt kunnen we in ons eigen atelier jouw promotiekleding van een duurzaam geborduurd logo voorzien. Kwalitatief, duurzaam en wel zo herkenbaar. Heb je liever bedrukte promotiekleding? Ook dat verzorgen we volgens onze hoge kwaliteitsstandaarden.

KLEDINGMERKEN

TOPCOLLECTIES VOOR JOUW BEDRIJF

Clique

BY NEW WAVE TEXTILES

Clique promotiekleding biedt kwaliteit die nodig is voor intensief gebruik in combinatie met aantrekkelijke prijzen in het midden segment. Het kleurenpalet van Clique geeft de gebruiker eindeloze mogelijkheden om de bedrijfsidentiteit te versterken. De ruime maatboog zorgt dat er zonder beperkingen gekozen kan worden voor één gezamenlijke look. Alle promotiekleding kan geborduurd of bedrukt geleverd worden.

Download de Clique voorjaar/zomer 2024 brochure

Cutter & Buck

By New Wave Textiles

Cutter & Buck is een prachtig label voor promotiekleding vanwege de hoge kwaliteit en tijdloze stijl van hun producten. Oorspronkelijk richtte het merk zich op golfkleding. Tegenwoordig biedt Cutter & Buck echter een breed scala aan kledingstukken, waaronder polo's, overhemden, jassen en meer. Hun hoogwaardige materialen en aandacht voor detail zorgen ervoor dat uw merk of bedrijf er professioneel uitziet, terwijl de tijdloze stijl ervoor zorgt dat de kledingstukken langdurig gedragen kunnen worden.

Download de Cutter & Buck voorjaar/zomer 2024 brochure

Craft

Sportieve sportkleding van Craft Sportswear 

Craft Sportswear levert hoogwaardige en modieuze sportieve voor verschillende sporten, waaronder hardlopen, fietsen en skiën. Een van de grootste voordelen van Craft Sportswear is de geavanceerde materialen zoals Gore-Tex en Ventair die ze gebruiken om hun kleding waterdicht, ademend en winddicht te maken. Dit zorgt ervoor dat de kledingstukken comfortabel blijven tijdens intensieve activiteiten. Ideaal dus voor je team, sportieve bedrijfsuitje of outdoor promowear.

Bekijk de Craft collecties

Promotiekleding

geborduurd of bedrukt geleverd

T-shirts

Shirts

Polo's

Jassen

Caps

Sweaters