geborduurde of bedrukte bedrijfskleding

Hoogwaardige werkkleding

Herkenning en erkenning van jouw bedrijf


We biedt een totaalassortiment bedrijfskleding; van overalls tot signaalkleding en van pilotjack tot doorwerkbroek voor iedere branche. Onze kledingmerken HAVEP, MASCOT en Tricorp staan voor kwaliteit, herkenning en onderscheiding. Altijd met duurzaamheid, stijl, bescherming en draagcomfort voorop.

Samen met jou stellen we een persoonlijk pakket samen dat het beste bij je organisatie past. Letterlijk van top tot teen. En natuurlijk geborduurd of bedrukt met je bedrijfslogo geleverd. Kom langs in Breda, plan een passessie en laat je adviseren door onze specialisten.

Uiteraard hebben wij onze complete collectie bij de hand: van shirts tot truien, van broeken tot schoenen en van maat XS tot maat XXXL. Indien gewenst richten we een persoonlijke webshop in waar uw medewerkers zelfstandig een pakket bedrijfskleding kunnen samenstellen en bestellen. Wij verzorgen vervolgens de complete distributie en administratieve afwikkeling. Weer een zorg minder.

KLEDINGMERKEN

TOPCOLLECTIES VOOR JOUW BEDRIJF

HAVEP

Workwear en protective wear - duurzaam en veilig

In werkkleding van HAVEP voel jij je comfortabel én veilig. Zo ligt bij de High Visibility-collectie de nadruk op hoge zichtbaarheid, voldoet de 5Safety Image + collectie aan maar liefst 5 normen en is de Multi Shield-collectie een doorbraak in de markt van genormeerde veiligheidskleding. We leveren alle kleding van HAVEP zowel geborduurd als bedrukt.

Meer over HAVEP werkkleding

MASCOT Workwear

Voor medewerkers in service, transport en industrie

De werkkleding van MASCOT biedt een enorm hoge kwaliteit en zit altijd comfortable door de prettige pasvorm. De kleding gaat lang mee en heeft veel slimme details waardoor ze erg prettig zijn in het dagelijks gebruik. De MASCOT-kleding voor de professionele markt en voor eindgebruikers in allerlei branches zijn beschikbaar in alle kleuren en maten. We kunnen alle kleding geborduurd of bedrukt leveren.

Meer over Mascot bedrijfskleding

Tricorp

Werkkleding voor iedere professional

Tricorp is werkkleding voor iedere professional. En dat betekent niet alleen werkkleding voor dames en heren. Het betekent werkkleding voor professionals in de meest uiteenlopende branches. Tricorp vindt dat professionals meer mogen eisen van hun werkkleding. Dat laat zich zien in kwaliteit, duurzaamheid in pasvorm. We voeren alle collecties en kunnen de kleding geborduurd of bedrukt leveren.

Tricorp bedrijfskleding brochure bekijken

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Bedrijfskleding

Geborduurd of bedrukt geleverd

Polo's

T-shirts

Overhemden

Truien

Jassen

Vesten

Bodywarmers

Overalls

Veiligheidskleding

Caps