Promotionele T-shirts

Bedrukte of geborduurde
t-shirts jouw bedrijf

Promoot jouw merk op de beste manier

 

Op maat gemaakte t-shirts en gepersonaliseerde shirts zijn een geweldige manier om je merk, evenement of doel te promoten. Ze geven werknemers, klanten, aanwezigen of studenten iets om te dragen en om mee te pronken.

Toon je waardering aan je personeel met op maat gemaakte shirts als eindejaarsgeschenk of maak een t-shirtlogo dat je merk laat zien op de volgende beurs, sportevenement of liefdadigheidsevenement. Op welke manier je ze ook gebruikt, overhemden met een gepersonaliseerd logo zijn het hele jaar door een geweldig marketinginstrument.

prromotiekleding-t-shirts

Gepersonaliseerde T-shirts

Personaliseer je eigen shirt met je logo om te pronken op je volgende evenement. Van Dongen met de Kroon kan op maat gemaakte t-shirt met bedrukking of borduring leveren. Ons aanbod van populaire merken omvat shirts met kwart mouwen, korte mouwen en op maat gemaakte shirts met lange mouwen in een reeks van stijlopties. Je vindt t-shirts met bedrijfslogo's in verschillende kleuren, perfect voor je sportteam, themafeest of bedrijfsevenement.

Verkrijgbaar in verschillende stoffen

Onze gepersonaliseerde t-shirts zijn ook verkrijgbaar in verschillende stoffen. Onze katoenen promotionele overhemden zijn bijvoorbeeld zo zacht en comfortabel dat je ze niet meer uit wilt doen. Poly-katoenmengsels zijn lichtgewicht en behouden hun vorm goed, en hoogwaardige technische stoffen bevatten vochtafvoerende en antibacteriële eigenschappen.

T-shirts met bedrijfslogo zijn casual en comfortabele relatiegeschenken die je merk onder de aandacht zullen brengen. Ontvangers zullen ze vaak dragen, zodat je logo tegen minimale kosten gezien wordt.

Zakelijke T-shirts

Zakelijke t-shirts zijn de perfecte manier om je personeel te bedanken, teamgeest op te bouwen en een positieve werkcultuur te creëren. Op maat gemaakte t-shirts met lange mouwen en sweatshirts met merklogo zijn ook perfecte uniformen voor klantgerichte werknemers in informele etablissementen of op beurzen en evenementen. 

Krijg hulp bij het ontwerpen van gepersonaliseerde T-shirts

Het ervaren ontwerpteam van van Dongen zal van begin tot eind met je samenwerken om ervoor te zorgen dat je t-shirts met borduring of bedrukking voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Promotiekleding

geborduurd of bedrukt geleverd

T-shirts

Shirts

Polo's

Jassen

Caps

Sweaters

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER