Bodywarmers

Zakelijke bodywarmers laten borduren of bedrukken?

Altijd de hoogste kwaliteit en snel geleverd

 

Als u een bedrijf heeft waarvan uw personeel contact heeft met klanten, dan wilt u toch ook dat ze er representatief uitzien? U heeft dan bedrijfskleding nodig die wordt geleverd door een bedrijf dat veel ervaring heeft op het gebied van de levering van bedrijfskleding. U wilt daarbij toch ook dat uw bedrijfskleding is voorzien van een duidelijk, mooi op de kleding aangebracht logo?

U kunt er dan voor kiezen dit logo te laten drukken, maar als u echte kwaliteit wil hebben die lang meegaat, dan kunt u uw logo's beter laten borduren. Van Dongen met de Kroon is een bedrijf dat de hoogste kwaliteit borduurwerk levert. We hebben hier een groot aantal machines voor klaarstaan, die bediend worden ervaren professionals.

bedrijfskleding-bodywarmers

Bodywarmers borduren

Voor het borduren van bodywarmers neemt u contact op met Van Dongen met de Kroon. Behoort de bodywarmer tot uw bedrijfskleding? Wij verkopen dit kledingstuk van meerdere verschillende merken.

Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw logo zo perfect mogelijk op uw bodywarmer komt te staan. Door de technieken die we hiervoor gebruiken kunt u er zeker van zijn dat elke bodywarmer die wij borduren lang mee gaat en dat het logo vele jaren mooi blijft.

Onze geborduurde logo's kunnen heel wat wasbeurten aan en u kunt er daarnaast ook zeker van zijn ze netjes op hun plek blijven zitten. U bent altijd welkom om bij ons in het atelier te komen kijken naar samples, zodat u onze kwaliteit met eigen ogen kunt zien.

Het borduren van bodywarmers

Als wij een bodywarmer borduren, dan doen wij dit met de hoogste kwaliteit materiaal. Naast bodywarmers borduren kunnen we u nog op andere manieren van dienst zijn. Zo verzorgen wij websites waar personeel de nieuwe bedrijfskleding op kan selecteren en bestellen. Ook organiseren wij passessies waar uw personeel met de nieuwe kleding kennis kan maken. Meer weten? Neem dan met al uw vragen vrijblijvend contact met ons op.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding en promotiekleding in huis en kunnen we je adviseren over de mogelijkheden.

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd