Segers Green horecakleding nodig?

Het Zweedse kledingmerk Segers is al jaren een gevestigde naam op het gebied van horecakleding en sinds kort ook zorgkleding. Met een ambachtelijke produktiewijze, kwalitatieve grondstoffen en originele en stoere ontwerpen zorgen ze ervoor mensen op de beste manier te kleden. Dat bij het leveren van kleding tegenwoordig ook duurzaamheid hoort, snapt men bij Segers heel goed. Daarom heeft met het label Segers Green in het leven geroepen.

segers-green-filler

Wat is Segers Green?

Segers Green is de naam van het duurzame label van kledingmerk Segers. Deze groene collectie bestaat uit verschillende kleding, geschikt om te dragen in horecazaken. Zo zijn er mutsen, kokshemden, koksjassen, overhemden, tunieken, schorten, broeken en strechtbroeken die het Segers Green label dragen. Wat maakt nou het Green-label zo groen en duurzaam? Daarvoor moeten we naar de stof kijken. De meeste kledingstukken bestaan voor ongeveer de helft uit Tencel.

Wat is Tencel stof?

Tencel is de merknaam van de vezel lyocell. Lyocell is een stof die gemaakt is uit hout van voornamelijk eucalyptusbomen. Als de stof nat is, is hij vrij stug. Maar wanneer hij droog is, is hij zacht, sterk en soepel, en bovendien heel comfortable. Omdat er bij natuurlijke stoffen zoals lyocell geen chemisch process aan te pas komt om de vezels te maken, is de stof van zichzelf veel duurzamer.

Duurzame horecakleding laten bedrukken?

Wat is er nou mooier dan duurzaam geproduceerde horecakleding op een zo duurzaam mogelijke manier van een logo van je restaurant, kroeg, bar, brasserie of hotel voorzien? In ons borduuratelier hebben we de juiste technieken en machines om je kleding langdurig de uitstraling te geven die bij je horecazaak past.

Met een geborduurd logo zorg je voor uniformiteit en een kwalitatieve look, die het beste bij je kleding en je zaak past. Wil je een offerte voor duurzame kleding? Of wil je vrijblijvend langskomen om eens te kijken welke duurzame kleding we allemaal bieden? Je bent van harte welkom in onze showroom in Breda

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER