Veiligheidskleding

veiligheidskleding laten borduren of bedrukken?

Altijd de hoogste kwaliteit en snel geleverd

 

Ontdek een gevarieerde collectie geborduurde of bedrukte veiligheidsuitrusting, waaronder vesten, jassen, jacks, sweaters, T-shirts, overhemden, broeken, overall en caps. Verfraai en personaliseer je veiligheidskleding door het unieke logo van jouw organisatie toe te voegen en combineer professionaliteit met bescherming in de meest uitdagende werkomgevingen.

High visibility of vlamvertragende kleding 

Of je nu vlamvertragende kleding of high visibility kleding nodig hebt, wij hebben precies het juiste product voor een scherpe prijs. Ontdek hoogwaardige promotionele veiligheidsuitrusting van de meest prestigieuze merken in de branche, waaronder Havep, Tricorp en Mascot. Combineer comfort en veiligheid naadloos met goed gemaakte kleding van deze topmerken.

bedrijfskleding-veiligheidskleding

Werkkleding met de juiste veiligheid

Wanneer omstandigheden het risico op ongevallen en verwondingen vergroten, heb je werkkleding nodig die minimaal voldoet aan de wettelijke normen, en die ze liever nog overtreft. Met de diverse merken die we aanbieden en daarmee de uitgebreide selectie van merkveiligheidsuitrusting waar je uit kunt kiezen, kunt je eenvoudig de meest effectieve en comfortabele werkkleding voor de unieke behoeften van jouw bedrijf of team bepalen.

Geborduurde of bedrukte veiligheidsuitrusting

Met ons professionele team van borduursters ziet je logo er altijd perfect en professioneel uit. We bieden ook een erg goed zeefdrukoptie, samen met een toegewijd team van grafische ontwerpers die persoonlijke service bieden bij elke stap van het productieproces.

Zowel veilig als comfortabel en representatief

Veiligheid mag niet ten koste gaan van comfort en prestaties. Met van Dongen en de Kroon kun je de mensen beschermen die je bedrijf laten draaien, terwijl je er ook voor zorgt dat ze zich comfortabel genoeg voelen om aan de hoogste verwachtingen te voldoen.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER