Kleding laten borduren ?

Van Dongen met de Kroon is een toonaangevende bedrijf in Nederland als het aankomt op kleding borduren. Voor het borduren van kleding zoals bedrijfskleding en promotiekleding vind je geen enkel ander bedrijf dat met zoveel vakmanschap en ervaring voor u aan de slag gaat als ons bedrijf.

Ervaren borduurbedrijf

Wij bestaan al sinds 1780, en hebben door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd, graag inzetten bij het het kleding borduren in Breda. Hier is ons atelier gevestigd, waar de modernste apparatuur door onze ervaren mensen wordt gebruikt bij de productie van bedrijfskleding, vaandels en emblemen. Wij zorgen ervoor dat je logo er op zijn best uit komt te zien.

De voordelen van borduurwerk

Er zit een groot aantal voordelen aan kleding borduren, als je het vergelijkt met bijvoorbeeld het laten bedrukken van uw bedrijfskleding. Zo weet je bij ons zeker dat je logo er ook na een flink aantal keren wassen nog steeds perfect uitziet.

Een borduurlogo is volledig slijtvast. Sterker nog: waarschijnlijk ziet het logo er nog steeds perfect uit als de kleding allang aan vervanging toe is! Daarnaast is er geen druktechniek die ervoor kan zorgen dat een logo er zo professioneel uitziet als geborduurde logo's. Onze medewerkers zorgen ervoor dat ook je logo er straks fantastisch uitziet.

Met welke geborduurde kleding kunnen we je helpen?

Als u graag meer wilt weten over Van Dongen met de Kroon, het borduren van kleding of eventueel het laten bedrukken van kleding en de mogelijkheden die u bij ons bedrijf heeft, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Je bent ook van harte welkom om een keer in ons atelier te komen kijken. Je kunt dan zien hoe wij kleding borduren in Breda, en welke moderne technieken wij daarvoor allemaal gebruiken. Ook ziet je hier wat voor bedrijfskleding wij allemaal in ons assortiment hebben. Samen met jou bekijken we dan wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER

Borduren voor alle situaties

Borduren voor alle situaties

Van Dongen met de Kroon is specialist in machinaal borderen en borduren met de hand.

Borduurwerk met een luxe uitstraling dat mooi is én mooi blijft. 

Lees meer

Kleding borduren

Specials borduren

Caps borduren

Vlaggen en vaandels borduren

Rangen en onderscheidingstekens

Badges en emblemen borduren