Badges en emblemen borduren

Voor het borduren van badges, patches of emblemen vind je in Van Dongen met de Kroon de ideale partner. Ons bedrijf kan elke soort badge borduren. Wij gebruiken bij het badges borduren de meest geavanceerde technieken, zodat je zeker weet dat alles geheel vakkundig gebeurt. Ons bedrijf bestaat al sinds 1780, en is door de eeuwen heen altijd vooruitstrevend geweest.

Van Dongen met de Kroon is niet voor niets een toonaangevend bedrijf op het gebied van professioneel borduurwerk. Wij hebben altijd gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om nog betere kwaliteit te kunnen leveren. In ons atelier staat de meest moderne apparatuur, die door onze ervaren medewerkers tot in de puntjes beheerst wordt.

badges-en-emblemen-borduren

Badges en emblemen borduren in Breda

Als je voor uw bedrijfskleding of promotiekleding gebruik wilt maken van een badge of embleem, dan wil je dat dit er professioneel uitziet. Per slot van rekening is je bedrijfskleding je visitekaartje. Een strak, professioneel geproduceerd logo zorgt ervoor dat potentiele klanten gelijk een goede eerste indruk van uw bedrijf hebben.

We borduren badges en emblemen met de meest geavanceerde apparatuur. We gaan hierbij altijd zeer zorgvuldig te werk. Dit, om ervoor te zorgen dat de geborduurde badges slijtvast zijn en vele wasbeurten mee gaan. Zo'n handgemaakt badge heeft een exclusief karakter dat jouw bedrijf al direct een streepje voor geeft.

Insignes borduren

Bij ons kun je ook insignes laten borduren. Een insigne is een medaille of speld als onderscheidingsteken, of voor speciale verdiensten. Het is een hoge rang en symbool of bewijs om macht, status, of een overheids- of juridische positie aan te tonen. Insignes worden vooral gebruikt als embleem voor een specifieke autoriteit. Insignes worden ook gebruikt bij scouting, waar het een teken is voor een bepaalde vaardigheid bezitten, zoals veilig hakken, kampvuur maken of knopen leggen. 

Patches borduren in Breda

Van Dongen met de Kroon heeft een professioneel atelier waar vakmensen voor u de hoogste kwaliteit leveren. Wij nemen geen genoegen met mindere kwaliteit, wat er een van de redenen voor is dat ons bedrijf al eeuwen bestaat. Om precies te zijn werd Van Dongen met de Kroon in 1780 opgericht als ambachtelijk familiebedrijf. Ons bedrijf is door de jaren heen altijd blijven groeien doordat wij onze ogen en oren open hebben gehouden voor nieuwe ontwikkelingen. Van Dongen met de Kroon is zo altijd een toonaangevend bedrijf geweest dat op persoonlijke wijze kwaliteit levert.

badges

Kwalitatief borduren van patches

Patches borduren is een vak waar heel wat bij komt kijken. Per slot van rekening wilt u dat uw personeel er representatief uitziet. Hiervoor moet elke patch er perfect uitzien en ook perfect uit blijven zien. Als wij patches borduren in Breda gebeurt dit met een combinatie van ervaring en passie. Neem vandaag nog contact met ons op als u meer informatie wilt over onze producten. U kunt een vrijblijvende prijsopgave opvragen of een afspraak maken om langs te komen in ons atelier. We laten u graag in levende lijve zien welke mogelijkheden we u kunnen bieden.

Professioneel een badge of embleem borduren

Als wij een badge borduren in Breda, dan doen wij dit met een combinatie van ambachtelijk werk en de nieuwste technieken. Zo kunnen wij de beste kwaliteit leveren. Deze kwaliteit leveren wij u tegen een scherpe prijs, zodat ons vakwerk betaalbaar blijft. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Je krijgt dan altijd zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave teruggestuurd. Je bent ook van harte welkom om in ons atelier te komen kijken. Hier zie je dan met eigen ogen hoe wij te werk gaan. Ook kun je hier onze collectie bedrijfskleding bekijken, voelen en passen. Maak meteen een afspraak en je wordt ontvangen met een bakje koffie!

Maatwerk geborduurde emblemen en badges

Bij Van Dongen met de Kroon krijg je alles op maat. Als wij een embleem borduren in Breda, dan gebeurt dit met vakmanschap en passie voor ons ambacht. Je bent altijd van harte welkom om een keer te komen kijken in ons atelier, om te zien hoe ons productieproces er uitziet. Je ziet hier hoe wij onze emblemen borduren en wat daar allemaal bij komt kijken. Samen met jouw bekijken we de wensen voor jouw bedrijft en leggen we je uit hoe we je wensen kunnen vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak, of een vrijblijvende offerte!

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER

Borduren voor alle situaties

Borduren voor alle situaties

Van Dongen met de Kroon is specialist in machinaal borduren en borduren met de hand.

Borduurwerk met een luxe uitstraling die mooi is én mooi blijft. 

Lees meer

Kleding borduren

Specials borduren

Caps borduren

Vlaggen en vaandels borduren

Rangen en onderscheidingstekens

Badges en emblemen borduren