shirts, blouses en overhemden

Promotionele overhemden laten bedrukken of borduren?

Altijd de hoogste kwaliteit en snel geleverd

 

Wil je van je bedrijf een wandelend reclamebord maken? Wanneer je je naam en bedrijfslogo op een overhemd of ander type promotiekleding plaatst, wordt elke drager een uithangbord! Wij brengen de mooiste borduursels of zeefdrukken voor je bedrijfsnaam en logo aan op alle promotionele kleding die je wilt, dus ook op je bedrijfsoverhemnden. Bovendien biedt onze kleding een enorme verscheidenheid aan stijlen en kleuren, dus het is makkelijk om de juiste look te vinden om je merk te promoten bij het volgende evenement, beurs of campagne.

prromotiekleding-overhemden

blouses en overhemden - geborduurd of bedrukt

Iedereen houdt van geborduurde caps en promotionele t-shirts van hoge kwaliteit. En als je klanten of medewerkers kwaliteitskleding aanbiedt met je bedrijfsnaam en logo erop, zullen ze het telkens dragen. Door hun hoge zichtbaarheid leveren overhemend en andere promotiekleding enorm veel impressies op bij je doelgroep en door hun duurzaamheid kunnen ze je bedrijf jarenlang blijven promoten.

Bedrijfsoverhemden - de perfecte uitstraling

Bedrijfsoverhemden geven je team een mooie en verzorgde uitstraling op de volgende beurs of congres. Voor speciale evenementen, campagnes of algemene promoties is op maat gemaakte kleding een van de meest populaire en impactvolle manieren om indruk te maken voor je bedrijf bij bestaande en nieuwe klanten.

Laat een blijvende indruk achter

Als je medewerkers contact hebben met klanten, zijn op maat gemaakte geborduurde of bedrukte overhemden een geweldige manier om een verzorgde, professionele indruk te wekken bij de klanten die ze elke dag zien.

Draag ze bij het promoten van speciale evenementen zoals grote openingen, bedrijfspicknicks of beurzen en congressen en laat bij iedereen die contact heeft met je medewerker een blijvende indruk achter.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Promotiekleding

geborduurd of bedrukt geleverd

T-shirts

Shirts

Polo's

Jassen

Caps

Sweaters

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER