Geborduurde of bedrukte koksjassen

Als er één plek is waar de bedrijfskleding goed op orde moet zijn is het wel de keuken in een restaurant, hotel of brasserie. Logisch ook dat je voor de keuze van een koksjas of kokshemd goed de tijd moet nemen. We helpen daar graag bij, want we hebben de perfecte oplossing voor zwetende en zwoegende koks: koksjassen van Segers. Mocht je niet bekend zijn met Segers, dan vertellen we graag wat meer over het merk. Het van oorsprong Zweedse Segers is al bijna 70 jaar aktief met het ontwikkelen van nette en functionele bedrijfskleding voor keukens, restaurants, hotels en de zorg. Daarbij streven ze altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Lange levensduur en functionalitiet staat daarbij hoog in het vaandel.

segers-koksjassen-filler

Compleet assortiment horecakleding van Segers

Omdat die filosofie helemaal bij ons bedrijf past, zijn we de samenwerking aangegaan en kunnen we alle horecakleding zoals koksjassen, broeken, overhemden, gilets, kostuums en ook accessoires bieden. De koksjassen zijn uitermate geschikt voor langdurig werk in de keuken. De zware kwaliteit gaat lang mee. En net zo belangrijk: de jassen zien er zeer representatief uit. Handig wanneer je een open keuken hebt of de keukenbrigade wel eens het restaurant in komt om uit te serveren.

Duurzaam borduren op koksjassen

Omdat de koksjassen extreem duurzaam zijn, is het aan te raden om je bedrijfslogo erop te laten borduren. De kwaliteit van borduren is dermate hoog, dat een geborduurd logo veel langer mee zal gaan dan een gedrukt logo. Bovendien is de uitstraling een stuk professioneler. We zorgen er in ons atelier voor dat de borduringen met de hoogste kwaliteit worden gedaan. Dat kan zowel in kleine of in grote oplage, afhankelijk van het benodigde aantal en de toegepaste techniek.

Segers koksjassen in onze showroom

In onze showroom in Breda hebben we altijd een collectie horecakleding van Segers op voorraad. Daar kun je niet alleen kokshemden en koksjassen passen en voelen, maar ook de andere produkten bekijken en natuurlijk kennismaken met onze adviseurs, die je graag verder helpen!

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER