Horeca accessoires laten borduren?

Bij een mooie outfit voor horecapersoneel horen natuurlijk prachtige accesoires. Denk maar aan een insteekzak voor bedieningspersoneel, een vlinderdas om een kostuum compleet te maken of een prachtige kalfsleren beurs voor obers en kelners. Ook heel mooi en stoer zijn de set van drie leren banden, die je kunt combineren met een schort voor een unieke look. Zeker met een denim schort zorg je ervoor dat je personeel direct opvalt bij je klanten.

horeca-accesoires-filler

Accessoires voor horecakleding van Segers

Van Dongen met de Kroon mag zich met trots leverancier noemen van het Zweedse horecakledingmerk Segers. Naast de gebruikelijke en klassieke jassen, overhemden en broeken, levert Segers ook een aantal opvallende en stoere items. Denk maar aan een denim koksjas, een olijfgroen kokshemd of een bruine flatcap. Alle kledingstukken worden op een ambachtelijke manier gemaakt door het bedrijf, wat al sinds 1943 aktief is op de kledingmarkt.

Segers horecakleding en -accessoires in Breda

In onze showroom in Breda laten we je graag kennismaken met het merk, de produkten en de visie die Segers heeft op het goed kleden van horecapersoneel. En op het uniek voor de dag komen met een verpletterende look. Daarbij zijn horeca accessoires zoals petten, bretels of epauletten onmisbaar. Kom langs, laat je inspireren en vraag na je bezoek een vrijblijvende offerte mee van een adviseur van Van Dongen en de Kroon. Tot ziens in de showroom!

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER