Handdoeken laten borduren?

Ben je op zoek naar de juiste koksdoeken om je horecakleding mee te completeren? Naast de juiste messen en koksbuizen zijn keukendoeken onmisbaar in de keuken. Van het Zweedse topmerk Segers bieden we handdoeken, koksdoeken of theedoeken. Kies voor een geborduurde of bedrukte versie om de uitstraling compleet te maken.

horeca-handoeken-filler

Geborduurde handoeken of keukendoeken


Kleine of grote aantallen keukendoeken kunnen we in ons eigen borduuratelier machinaal borduren. Dat betekent dat je niet alleen snel klaar bent, maar ook milieuvriendelijk. De keukendoeken hoeven immers niet naar het buitenland of een andere locatie om geborduurd te worden. De lat van ons atelier ligt bovendien erg hoog. Dat betekent dat we kieskeurig zijn in het eindresultaat. Alleen het beste is goed genoeg. Is er iets onverhoopt niet goed geborduurd? Dan keuren we het af en gaat het opnieuw.

Laat je overtuigen door onze kwaliteit en kom langs in Breda in onze showroom, of bel of mail voor het maken van een afspraak met een adviseur. Heb je al een concrete wens? Vraag gerust een offerte aan je ontvangt een vrijblijvende offerte, zelfs vaak al dezelfde dag!

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER