Horeca broeken laten borduren?

Als je je nieuwe horecagelegenheid opent of vernieuwd, of gewoon als je huidige kleding aan vervanging toe is, dan ben je op zoek naar een nieuwe outfit. Dat betekent dat je kleding wilt die er niet alleen goed uitziet, maar ook praktisch is en lang meegaat. En als het even kan jouw bedrijf op een mooie manier uitdraagt, bijvoorbeeld met een bedrijfsnaam of logo op een prominente plek.

Horecabroeken van Segers

Als je je hierin herkent indroduceren we je graag met het Zweedse merk Segers. Dit merk heeft zich al jarenlang toegelegd op het ontwikkelen van hoogwaardige kleding voor de horeca. Naast blouses, schorten, koksmutsen en complete kostuums, hebben ze ook diverse broeken beschikbaar die je via ons kunt bestellen.

horeca-broeken-segers

Ambachtelijke kwaliteit broeken

De ambachtelijkheid en kwaliteit zie je aan alle broeken af. Of het nou om klassieke pantalons, jeansbroeken, leggings of verstelbare broeken gaat; alles is met aandacht en vakmanschap vervaardigd. Het assortiment broeken is onderverdeeld is dames- en herenbroeken, maar er zijn ook een aantal uniseks broeken. De stijl varieert van klassiek, tot sportief en stoer. En wat dacht je van een pepita broek, damesstretchbroek of zwangerschapsbroek? Segers heeft het, wij leveren het.

Een broek voor je horecapersoneel laten borduren

Een broek laten borduren kans soms net die extra uitstraling geven die je wilt in je horecazaak. Van Dongen met de Kroon heeft een eigen borduuratelier waar we van enkele tot tientallen stuks tegelijk kunnen borduren met onze moderne machines. We zorgen dat we nooit een steek laten vallen. Dat betekent dat alles er perfect uitziet en aan onze hoge kwaliteiteisen voldoet. Daarmee ben jij verzekerd dat je personeel een duurzame oplossing heeft om goed voor de dag te komen.

Broeken bekijken in onze showroom in Breda

Laat je informeren, inspireren en overtuigen door een adviseur in onze showroom in Breda. Als je van te voren even belt of mailt dan weet je zeker dat we tijd voor je vrij kunnen maken. Heb je misschien al specifieke wensen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Die ontvang je zo snel mogelijk, vaak nog dezelfde dag! 

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER