Zorgkleding bestellen?

Werk je als inkoper of facilitair manager in de zorg en zoek je het beste voor je zorgpersoneel? Of heb je een eigen gezondheidspraktijk? Wil je tegelijkertijd voldoen aan de hoge eisen gesteld aan de gezondheidszorg? En wil je er dus alles aan doen om te zorgen dat iedereen in de beste en meest comfortabele kleding kan werken? Of dat nu in de kraamzorg, tandheelkundige zorg, in het verpleeghuis, in de fysiotherapie of andere specialistische medische zorg is: in de zorgkleding van Segers voel je je altijd een zorgprofessional.

segers-zorgkleding-filler-1

Zorgkleding van Segers

De verfijnde zorgcollectie van Segers zorgt ervoor dat de drager van de kleding zich zelfverzekerd voelt en dat degene die de zorgt ontvangt zich veilig en vertrouwd voelt. Een duidelijk profiel en gemeenschappelijke kleding dragen bij aan de geloofwaardigheid van de zorgorganisatie.

Uitgebreide kledingcollectie voor de zorg

In de collectie van Segers is er kleding voor allerlei types lichaamsvormen. De kleding is uitgerust met handige functies die het werkende leven makkelijker maken als je de kleding draagt. Zo hebben alle tunieken voor de zorg extra diepe zakken. Er zijn ook heerlijk comfortabele broeken ontwikkeld die bij allerlei types licchaamsvormen passen. Dat gaat dan om een specifiek uniseks model met een groot aantal zakken en broekspijpen die je op kunt rollen.

segers-zorgkleding-filler-2

Duurzame zorgkleding

Bij de zorgkleding is ook gedacht aan duurzaamheid. Een aantal kledingstukken bestaat voor 50% uit TENCEL™ Lyocell, 30% Polyester en 20% GRS Polyester. Daarmee bestaat dus de helft van de kleding uit een natuurlijke vezel, wat de duurzaamheid ten goede komt.

Geborduurde kleding voor de zorg

Wil je je zorgpersoneel of personeel in jouw zorgpraktijk extra goed voor de dag laten komen? Kies dan voor het toepassen van een geborduurd logo op je jas, tuniek, broek, zwangerschapsbroek. We hebben een eigen borduurfabriek in Breda waar we met de grootste zorgvuldigheid kleine of grote aantallen van borduringen kunnen voorzien.

Laat je eens informeren in onze showroom in Breda. Daar hebben we altijd een recente collectie van werkkleding geschikt voor ondermeer de zorg in huis en kun je kijken, voelen en passen. Na afloop kunnen we een offerte voor je opmaken, zodat je weet wat je zorgkleding gaat kosten.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER