Servicekleding voor de horeca nodig?

Ben je als horecaeigenaar op zoek naar horeca servicekleding voor je personeel? Wil je dat ze goed voor de dag komen, maar vooral ook comfortabel kunnen werken? Dan maak je met horecakleding van Segers de juiste keuze. Ze bieden de perfecte oplossing om je personeel te kleden met overhemden, jassen met zakken, gilets en fleecejassen.

horeca-segers-servicekleding

De horeca servicekleding van Segers wordt op een ambachtelijke manier gemaakt en heeft zowel een traditionale insteek als een moderne kledinglijn. Alle collecties worden ontwikkeld in het Zweedse Borås en in de eigen fabrieken geproduceerd. Met volledige controle, van de eerste steek tot het eindproduct, garanderen ze de beste kleding mogelijk. De instapmodellen zijn niet alleen prachtig gemaakt, mooi om te zien maar bovendien erg betaalbaar.

Horeca servicekleding - geborduurd of bedrukt?

Wil je de kleding laten personaliseren voor je kroeg, restaurant, cafe, hotel of brasserie? Kies dan voor het laten borduren van je logo op de gilets, jassen of overhemden. De servicekleding wordt daarmee een toonbeeld van je bedrijf en zorgt voor herkenbaarheid in de zaak en voor uniformiteit op de werkvloer. Heb je liever bedrukte servicekleding? Ook dan kunnen we verzorgen. Neem eens contact op met onze verkoopafdeling of kom langs in Breda en bekijk de horecakleding die we op voorraad hebben.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER