polo's

zakelijke Polo's en werkpolo's laten bedrukken of borduren?

Altijd de hoogste kwaliteit en snel geleverd

 

Van Dongen met de Kroon is een familiebedrijf dat er voor kan zorgen dat jouw bedrijfskleding er nog professioneler uit gaat zien. Wij borduren logo's op alle soorten bedrijfskleding, zoals overalls, truien, jasjes en polo's. Een polo borduren is een van onze specialisaties.

Polo met slijtvast geborduurd logo

Een door ons geborduurd logo op een polo is slijtvast en heeft een klassieke uitstraling. Wij borduren een polo met onze moderne machines, maar kunnen dit eventueel ook met de hand doen. Bij ons werken mensen die veel ervaring hebben met het borduren van polo's, en die er een passie voor hebben om dit werk zo goed mogelijk te doen.

werkkleding-polos

Polo borduren in Breda

Van Dongen met de Kroon is een bedrijf dat al sinds 1780 bestaat. We hebben eeuwenlange ervaring met het borduren en weten dan ook als geen ander hoe dit op de meest vakkundige en effectieve manier gedaan moet worden. Als wij voor u polo's borduren, dan weet u zeker dat je logo lange tijd op deze polo zal prijken. Sterker nog: waarschijnlijk is de polo allang weer aan vervanging toe terwijl je logo er nog perfect uitziet!

Ons borduurwerk heeft daarnaast een luxe uitstraling, die ervoor zorgt dat je personeel er nog representatiever uitziet. Het is daarbij geen enkel probleem of je een grote opdracht hebt, of een complex logo, of juist een kleine opdracht met een strakke deadline. Wij nemen elke opdracht met plezier aan.

Meer informatie?

Als je meer wilt weten over polo's borduren, neem dan gerust contact met ons op. We geven graag de gewenste informatie en nemen zonder problemen al onze mogelijkheden met je door. Bekijk ook de brochures van de merken HAVEP, Tricorp en Mascot. Wilt je een keer langskomen in ons atelier om met eigen ogen de kwaliteit van ons werk te zien? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Je bent altijd van harte welkom. Je unt dan in levende lijve zien hoe een polo borduren in ons atelier in Breda precies in zijn werk gaat.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER