T-shirts voor je horecazaak nodig?

Heb jij t-shirt voor je horecazaak nodig? Dat begrijpen we. Een T-shirt, top, longsleeve of tennisshirt zitten comfortabel als je erin werkt dragen bij aan een ontspannen sfeer op de werkvloer. Van Dongen en de Kroon biedt T-shirts en shirts van het bekende zweedse kledingmerk Segers. In Zweden lopen niet alleen bekroonde chefs rond in horecakleding van Segers, maar ook kelners, serveersters, bartenders en receptionisten zie vaak in kleding van dat merk.

horeca-t-shirts

Kenmerken van de t-shirts

De comfortabele shirs zijn verkraagbaar in verschillende kleuren, zoals de standaardkleuren wit of zwart. Maar je kunt ze ook bestellen in donkerblauw, lichtblauw, groen, maar ook in geel, rood of oranje. Uitteraard leveren we alle maten S-M-L-XL-XXL-3XL. De shirts zijn vervaardigd 100%, waardoor lekker zitten gegarandeerd is. Alle modellen voor dames en heren zijn een klassiek model met ronde hals en zijn verkrijgbaar met korte of lange mouw.

Horeca t-shirts voor jouw zaak geborduurd of bedrukt

Als je in je je personeel in je restaurant, cafe, brasserie, hotel of andere horecazaak goed voor de dag wilt laten komen dan laat je je t-shirts natuurlijk borduren of of bedrukken met je eigen logo. In ons eigen borduuratelier kunnen we kleine of grote aantallen op de beste manier van borduringen voorzien. Wil je de shirts liever bedrukt? Ook dat verzorgen we graag. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of kom langs in onze showroom in Breda.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER