Sweaters

Bedrukte of geborduurde
truien jouw bedrijf

Promoot jouw merk op de beste manier

 

Jouw klanten en werknemers zullen zich lekker comfortabel en warm voelen als ze deze promotionele sweaters van hoge kwaliteit dragen. Bedrijfstruien zorgen voor een hoge zichtbaarheid met jouw uniek ebedrijfslogo hebben. Met vele merksweaters voor dames en heren, verkrijgbaar in alle stijlen, maten en kleuren, vind je gegarandeerd de perfecte promotionele truien met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam geborduurd of gedrukt op deze mooie promotionele kledingartikelen.

Promotionele sweaters met jouw bedrijfslogo

Je bent voor jouw bedrijf op zoek naar nieuwe promotionele kleding? Ons bedrijf levert promotionele kleding van een aantal absolute topmerken op dit gebied. We kunnen daarbij alle verschillende soorten promotionele kleding aan u leveren, van shirts tot truien en van broeken tot schoenen. Gebruikt je bij jouw promotionele kleding ook sweaters en wilt je dat hier je logo zo mooi mogelijk op komt te staan? Laat ons dan uw logo op jouw sweater borduren.

Wij bieden maatwerk als het op onze promotionele kleding aankomt en zorgen ervoor dat je logo er helemaal perfect uit komt te zien. Je kunt er daarnaast op vertrouwen dat een logo dat wij geborduurd hebben zeer lang mee zal gaan en er altijd tiptop uit blijft zien.

prromotiekleding-truien

Truien met een geborduurd logo

Van Dongen met de Kroon werkt het liefste met jou samen om de juiste logo promotionele sweaters in jouw bedrijfskleuren uit te zoeken. Stijlvolle bedrijfssweaters met geborduurd logo zijn de ideale relatiegeschenken of relatiegeschenken op verkoop-, beurs- of congresevenementen. Truien met geborduurd logo op maat zijn ook populaire promotionele kledingstukken voor administratief, verkoop- of kantoorpersoneel, of voor andere werknemers van het bedrijf.

Geborduurde truien in jouw maat en stijl

Op maat geborduurde truien, in alle stijlen, maten en kleuren voor heren en dames, zijn geweldige gepersonaliseerde relatiegeschenken en goed zichtbare, betaalbare promotionele reclame voor de naam en het merk van jouw organisatie.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Promotiekleding

geborduurd of bedrukt geleverd

T-shirts

Shirts

Polo's

Jassen

Caps

Sweaters

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER