Rangen en onderscheidingstekens borduren?

Met een scherp oog voor kwaliteit, maar ook voor jouw wensen en bedrijfsprotocol, produceren wij bij Van Dongen met De Kroon rangen en onderscheidingstekens. Jaarlijks voorzien wij duizenden uniformen van machinaal of handmatig geborduurde onderscheidingstekens. Wij werken onder andere voor onderdelen van het leger, diverse brandweercorpsen en meerdere bewakingsdiensten.

Epauletten borduren

Het is een techniek die niet door veel bedrijven meer perfect wordt beheerst: het laten borduren van epauletten. Epauletten zijn versieringen die op beide schouders van een jas of overhemd worden gedragen. Je kent ze wel van schilderijen van vroeger, maar ook tegenwoordig worden ze nog gebruikt.

Epaulletten noemt met ook wel schuifpassanten. Schuifpassanten worden gedragen door medewerkers van gemeentes, parkeerbeheerders en muziekkorpsen. Maar ook de uniforms van douane, brandweer, marine, politie, boa's hebben geborduurde schuifpassanten. Daarnaast vind je ze op de schouders van de uniformen in de hospitality-sector en in de luchvaart, namelijk bij piloten. 

Als je wilt dat een professioneel bedrijf deze epauletten gaat borduren, dan raden we je aan om eens met ons contact op te nemen. Wij zijn een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met het borduren van logo's, insignes, badges, emblemen, vaandels en vlaggen, en waar professionele mensen werken die ook voor een epaulet hun hand niet omdraaien.

Moderne borduurtechnieken

We zijn al vele jaren actief op het gebied van het borduren van bedrijfslogo's. We hebben door de jaren heen alle moderne technieken gevolgd en hebben ook nu een zeer modern machinepark voor jouw organisatie klaarstaan.

Maar ook voor het ambachtelijke handwerk draaien we onze hand niet om. Onze mensen kunnen elke klus aan, hoe complex deze ook mag lijken. Daarbij is een strakke deadline voor ons geen enkel probleem. We leveren maatwerk en houden ons altijd aan de afspraken die we maken met onze klanten. We nodigen je daarbij van harte uit om eens langs te komen in Breda. Hier staat ons atelier, waar we je  graag antwoord geven op alle vragen die je maar kunt hebben.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER

Borduren voor alle situaties

Borduren voor alle situaties

Van Dongen met de Kroon is specialist in machinaal borduren en borduren met de hand.

Borduurwerk met een luxe uitstraling die mooi is én mooi blijft. 

Lees meer

Kleding borduren

Specials borduren

Caps borduren

Vlaggen en vaandels borduren

Rangen en onderscheidingstekens

Badges en emblemen borduren