Caps borduren

Elk onderdeel van uw bedrijfskleding krijgt een luxere uitstraling als u dit voorziet van een mooi geborduurd logo. Van Dongen met de Kroon is gespecialiseerd in het borduren van logo's, wat wij al doen sinds ons familiebedrijf in 1780 werd opgericht. Wij voorzien elk kledingstuk van een geborduurd logo, of het hier nu gaat om overalls, jasjes, truien, polo's of caps. We hebben alle vaardigheden en materiaal in huis om voor u caps te borduren. Als wij een cap borduren dan weet u zeker dat u een logo heeft dat heel wat jaren meegaat.

Caps borduren in Breda

Wij produceren onze caps in Breda, waar wij door de eeuwen heen een schat aan ervaring hebben opgedaan. We zetten onze ervaring in bij het caps borduren, wat we tot in de grootste details voor u kunnen doen. Wij draaien onze hand niet om voor meer complexe logo's en leveren altijd maatwerk. Of u nu een grote opdracht heeft waarbij een groot aantal caps moet worden geborduurd, of een kleine opdracht waar haast achter zit, bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze materiaalkennis en jarenlange ervaring ziet elke cap die wij borduren er professioneel uit.

Een cap borduren op maat

U bent altijd welkom om langs te komen in ons atelier. Wij laten u graag de mogelijkheden zien om voor u op maat een cap te produceren. We laten u hier ook de andere soorten kleding zien die we voor u kunnen borduren. We hebben een uitgebreid assortiment bedrijfskleding en promotiekleding van hoge kwaliteit.

Samen met u bekijken we hoe we invulling kunnen geven aan uw wensen. Van Dongen met de Kroon is een bedrijf dat al sinds 1780 altijd op zoek is naar nieuwe manieren om nog betere kwaliteit te kunnen leveren en daar plukt u als klant de vruchten van.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER

Borduren voor alle situaties

Borduren voor alle situaties

Van Dongen met de Kroon is specialist in machinaal borduren en borduren met de hand.

Borduurwerk met een luxe uitstraling die mooi is én mooi blijft. 

Lees meer

Kleding borduren

Specials borduren

Caps borduren

Vlaggen en vaandels borduren

Rangen en onderscheidingstekens

Badges en emblemen borduren