Overhemden nodig voor je horecazaak?

Kan jouw horecapersoneel wel een makeover gebruiken? Met een mooi overhemd komen ze weer goed voor de dag. Zeker met de overhemden en blouses van het Zweedse topmerk Segers. Dit ambachtelijke merkt specialiseert zich al jarenlang in horecakleding voor de proffessional die er niet alleen goed uit wil zien, maar ook op een comfortabele manier zijn vak wil uitoefenen. Of het nou in de bediening is, achter de bar, bij de receptie of in de bakkerij of winkel; met een overhemd van Segers zit je altijd goed. En ook in de keuken kun je met een stevig en stoer kokshemd prima uit de voeten.

segers-overhemden-filler

Kenmerken van de horecaoverhemden van Segers

De kwalitatieve overhemden Segers zijn er met lange of 3/4 mouw. Ze zijn er van denimstof, of van 100% katoen, en beschikbaar in de meest gangbare kleuren zoals wit, grijs, zwart of donkerblauw. De stoere denim blouses hebben een mooie snit, lange mouw met manchet, borstzakken met klep, roestkleurige drukknopen en een ronde zoom. Zo'n overhemd past perfect in een moderne zaak met een stoere look.

Offerte voor je geborduurde horeca overhemd of blouse 

Wil je je overhemd of blouse een nog betere uitstraling geven? Dan zorg je dat je je overhemd laat borduren of bedrukken met het logo van jouw zaak. Daarmee vergroot je je zichtbaarheid en zorg je voor herkenbaarheid en uniformiteit in je uitstraling. Kom eens vrijblijvend langs in onze showroom in Breda. We hebben een groot aantal artikelen op voorraad zodat je ze kunt passen, voelen en zien. Mocht je daarna al weten wat je wilt, of weet je dat nu al? We helpen je graag aan een vrijblijvende offerte met een scherpe prijs, voor geborduurde horeca overhemden.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER