Horeca mutsen en petten nodig?

In de horeca is het belangrijk dat de werkvloer vrijblijft van haren. Tegelijkertijd wil je dat je personeel er goed en representatief uitziet. Kies daarom voor een pet of muts van het Zweedse merk Segers. Als je om esthetische of hygiënische redenen een hoofddeksel nodig hebt, dan is het wel zo prettig zitten. Daarom is er ook een grote keuze aan koksmutsen, petten, beanies, bakkersmutsen, mutsen met haarnet, papieren mutsen en wegwerpmutsen. Of een stoere bandana voor de rebel.

horeca-hoofddeksels-filler

Horeca hoofddeksels geborduurd?

Wil je eens gaan zitten met een adviseur van Van Dongen om te kijken wat er mogelijk is? Of wil je een aantal kledingstukken uit de lijn van Segers zien en voelen? Kom dan naar de showroom in Breda en ga zitten met een expert en laat je adviseren over de mogelijkheden. We kunnen veel artikelen zoals petten, mutsen en doeken ook geborduurd of bedrukt leveren. Daarmee heb je een duurzame manier om jouw bedrijf uit te dragen naar jouw klanten.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER