Bedieningsvesten voor de horeca nodig?

Zoek je voor je bedieningspersoneel een mooie outfit om goed voor de dag te komen? Dan mag een bedieningsvest of gilet natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je van een klassiek grijs gilet met borstzak, zijvakken en split op de rug voor je obers of gastvrouwen? Of van een stoer en robuust olijfgroen giletvest? Het Zweedse ambachtelijke kledingmerk Segers wat zich gespecialiseerd heeft in horecakleding levert het. Van Dongen met de Kroon is leverancier van dit topmerk, met rijke traditie en ambachtelijke produktie.

segers-bedieningvesten-filler

Kenmerken van de horeca gilets en bedieningsvesten

De bedieningsvesten en gilets blinken niet alleen uit in kwaliteit, door het ambachtelijke proces en hoge kwaliteitseisen in de fabriek, maar zijn ook buitengewoon praktisch en prettig draagbaar. Daarnaast geeft een bedieningsvest altijd een stijlvolle indruk. Om de outfit te completeren kun je de gilets combineren met een broek uit de broekencollectie van Segers. We bieden voor elk wat wils!

Geborduurde of bedrukte gilets

Natuurlijk zorg je ervoor dat je personeel met het logo van jouw horecazaak voorzien wordt. De beste manier om dat te doen is wat ons betreft borduren. Een geborduurd logo ziet er professioneel uit en gaat vaak langer mee dan de kleding waar het opzit. In ons eigen borduuratelier in Breda kunnen we kleine en grote oplages aan.

Afhankelijk van de klus kiezen we voor handwerk of voor machinaal borduren door ons gekwalificeerd personeel en moderne machines. In Breda bevindt zich ook onze showroom, waar je gerust langs kunt komen voor een passessie of om gewoon even te kijken of voelen aan de horecakleding die we hebben.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN

Referenties

Met trots door ons geleverd

Ritchie Bros.
Auctioneers

Ritchie Bros. Auctioneers is ‘s-werelds grootste veilinghuis op het gebied van zwaar materieel voor weg- en waterbouw.

LEES MEER

Domburgse
Golfclub

In het kader van het 100 jarig bestaan van de Domburgsche Golfclub, is de club met een jubileum kledingslijn uitgerust.

LEES MEER

AWS Warmte- en Koeltechniek

AWS Warmte- en Koeltechniek B.V. is een installatiebedrijf voor centrale verwarming, CV ketels, airconditioning etc.

LEES MEER