Broeken

Zakelijke broeken laten borduren of bedrukken?

Altijd de hoogste kwaliteit en snel geleverd

 

Bij Van Dongen met de Kroon leveren wij een totaalassortiment van aan bedrijfskleding van topmerken zoals, HAVEP, MASCOT en Tricorp. Van overalls tot veiligheidskleding en van pilotjack tot doorwerkbroek. Ook voor promotiekleding voeren we alle kleding van een aantal topmerken.

Een goed geklede werknemer met een outfit met bedrijfslogo kan een goede manier zijn om je bedrijf te vertegenwoordigen. Medewerkers werken succesvol samen in uniformen op maat. Als je een werkbroek met gepersonaliseerd logo nodig hebt, kun je die gemakkelijk bestellen via Van Dongen met de Kroon.

bedrijfskleding-broeken

Van Dongen met de Kroon help jouw je ideale broek te vinden

Het vinden van de juiste werkbroeken en shorts kan een uitdaging zijn. Gelukkig zijn de professionals van Van Dongen met de Kroon er om je te helpen!

Professionele werkbroeken

Onze professioneel ogende ontwerpen zijn ideaal voor jou bedrijf. Terwijl medewerkers jouw gepersonaliseerde outfits dragen, maken ze ook reclame voor je merk. Bovendien vergroot je zo ook de blootstelling van je merk aan iedereen die het ziet, zonder heel duur uit te zijn.

Werkbroeken met logo

Mensen kunnen je bedrijf identificeren wanneer je merk gemakkelijk wordt herkend. Voor zakelijke doeleinden is het opnemen van een geborduurd of bedrukt logo een geweldige manier om te adverteren. Dit is vooral relevant voor zakelijke evenementen. Dit type branding biedt veel voordelen. Zonder op maat gemaakte uniformen is het veel moeilijker om je bedrijf te identificeren. Daarom helpt van Dongen met de Kroon je graag met jouw logo-ontwerpen op maat. Koop de perfecte broek of short die bij jou, je bedrijf je je werkzaamheden past.