Machinaal borduren

Professioneel borduurwerk kan prachtige producten opleveren. U kunt uw logo wel op een shirt, overall of jasje laten drukken, maar als u wilt dat u blijvend indruk maakt is borduren de beste optie. Mooi borduurwerk is geheel slijtvast en ziet er prachtig uit. Wij zorgen er met ons machinaal borduurwerk voor dat uw logo of boodschap tot in de kleinste details perfect wordt weergegeven.

Het maakt daarbij niet uit waar u uw logo op wilt hebben staan. Of het nu gaat om bedrijfskleding, promotiekleding of corporate kleding, wij kunnen dit voor u verzorgen. Maar ook als het gaat om vaandels, rangen of emblemen leveren wij vakwerk.

De mogelijkheden van Van Dongen met de Kroon

Machinaal borduren is iets dat wij al vele jaren doen. Sterker nog: Van Dongen met de Kroon bestaat al sinds 1780, toen wij begonnen met het aanbieden van ons professionele borduurwerk. Voor machinaal borduren in Breda moet u dan ook al lange tijd bij ons zijn.

We hebben door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd, die we ook constant aan blijven vullen met nieuwe methodes en technieken. Van Dongen met de Kroon staat voor vakmanschap, en daar willen we u graag alles over vertellen. Vandaar ook dat u altijd bij ons welkom bent om te komen bekijken wat onze mogelijkheden zijn.

Machinaal borduren bij Van Dongen met de Kroon

Voor machinaal borduurwerk moet u bij Van Dongen met de Kroon zijn. Ons bedrijf heeft vakmensen in dienst die met passie voor u aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw logo slijtvast op uw bedrijfskleding komt te staan. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte, of om een afspraak te maken om bij ons te komen kijken in ons atelier. Hier kunt u dan bekijken welke technieken voor machinaal borduren in Breda wij aanwenden voor uw bedrijfsboodschap.