Badtextiel borduren

U bent op zoek naar een bedrijf dat bedreven is in het op professionele wijze op badtextiel borduren van logo's? Dan kunt u hierover altijd contact opnemen met Van Dongen met de Kroon. Wij zijn een bedrijf dat vele jaren ervaring heeft met het borduren van logo's op alle mogelijke soorten textiel.

Het maakt daarbij niet uit om wat voor stof het gaat, wij zorgen er voor dat uw logo perfect op uw bedrijfskleding of promotionele kleding komt te staan. We leveren badtextiel van meerdere topmerken op het gebied van de productie van kleding, waar wij dan uw logo of reclame uiting op borduren. Met borduren weet u zeker dat het logo een lange levensduur heeft, wat bij badtextiel niet geheel onbelangrijk is!

Het borduren van badtextiel

U heeft een bedrijf dat badtextiel wil laten borduren? Voor het borduren van badtextiel neemt u dan contact op met Van Dongen met de Kroon. Wij hebben in ons atelier de apparatuur klaarstaan die nodig is om op de hoogste kwaliteit te borduren. Wij kunnen de meest ingewikkelde opdrachten tot een goed einde brengen en leveren ook onder grote tijdsdruk een perfect product aan u.

U kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden die we in petto hebben. Dit kan telefonisch of per mail, maar u bent ook altijd welkom om eens bij ons in het atelier te komen kijken. Hier ziet u dan hoe wij te werk gaan, wat voor gedreven mensen er bij ons werken en wat voor kwaliteit wij u leveren.

Badtextiel borduren bij Van Dongen met de Kroon

Van Dongen met de Kroon is een bedrijf in Breda waar altijd kwaliteit wordt geleverd. Wij leveren daarnaast maatwerk en kunnen u helpen met het verstrekken van de nieuwe bedrijfskleding aan uw personeel. Hiervoor kunnen wij een website voor u opzetten waar uw mensen dan eenvoudig hun nieuwe outfits bestellen.