Textiel borduren

Op zoek naar een bedrijf dat voor u op textiel kan borduren? Neem dan eens contact op met Van Dongen met de Kroon. Ons bedrijf produceert al sinds 1780 professioneel borduurwerk en gebruikt daarvoor de modernste technieken. Wij weten alles van het borduren van textiel, en kunnen dit doen op elke soort kleding die u maar wenst, zoals bedrijfskleding of promotiekleding.

Als wij voor u een logo produceren, dan garanderen we dat dit logo aan alle kwaliteitseisen voldoet. Onze logo's zien er niet altijd perfect uit, maar zijn ook nog eens slijtvast. Het maakt niet uit aan hoeveel wasbeurten of regenbuien de kleding wordt blootgesteld, een logo van Van Dongen met de Kroon blijft er altijd goed uitzien.

Textiel borduren in Breda

Ons atelier is gevestigd in Breda, waar we al jarenlang met passie ons ambacht uitoefenen. Wij borduren direct op kleding, maar kunnen ook badges of emblemen voor u produceren. Alles dat wij produceren is geschikt voor elke soort werkkleding. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan overalls, doorwerkjassen en fleece truien.

Maar onze logo's zijn ook geschikt voor corporate kleding, zoals t-shirts, polo's, jacks, overhemden en uniformen. We beschikken over een zeer uitgebreid en modern machinepark, waarmee we klussen van elk formaat aankunnen. U kunt bij ons terecht voor een grote opdracht, maar ook als u wilt dat wij textiel borduren in een kleine oplage.

Het borduren van textiel

Als wij textiel borduren in Breda, dan gebeurt dit volgens de hoogste kwaliteitseisen. We kunnen dit voor u machinaal doen, maar ook met de hand. Dit laatste is een ambacht dat veel kennis en ervaring vereist. Kennis en ervaring die u bij Van Dongen met de Kroon terugvindt.

Onze medewerkers weten van de nieuwste technieken, maar ook van de ambachtelijke methodes die vroeger werden gebruikt. We kunnen allebei de methodes voor u inzetten bij het borduren van uw textiel. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN