Handdoek borduren

Als u in uw bedrijf, hotel of andere horecagelegenheid gebruik maakt van handdoeken, dan raden wij u aan te overwegen hier uw bedrijfslogo op te laten borduren. Een handdoek borduren met uw bedrijfslogo zorgt ervoor dat uw personeel, klanten of gasten een goede indruk van uw bedrijf krijgen. Bij familiebedrijf Van Dongen met de Kroon behoort het handdoeken borduren tot de specialisaties. Onze professionele medewerkers kunnen voor u snel en vakkundig uw logo borduren.

We gebruiken hiervoor de meest moderne technieken, gecombineerd met passie en een schat aan ervaring in dit ambacht. Zo zorgen we ervoor dat uw handdoeken er niet alleen perfect uitzien, maar er ook perfect uit blijven zien.

Slijtvast handdoeken borduren

Staat er eenmaal een logo op uw handdoeken, dan wilt u natuurlijk dat dit er ook op blijft staan. Per slot van rekening is het niet erg professioneel als het logo op uw handdoeken na verloop van tijd gaat vervagen, wat bij een handdoek wel een mogelijkheid is. Laat u ons uw handdoek borduren, dan hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Handdoeken borduren is de meest slijtvaste methode om een logo aan te brengen. Onze logo's staan nog steeds duidelijk op de handdoek als deze al aan vervanging toe is!

Handdoek borduren in Breda

Ons atelier is gevestigd in Breda. U bent hier altijd van harte welkom om in levende lijve te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Van Dongen met de Kroon is een familiebedrijf dat al sinds 1780 bestaat en altijd is blijven groeien. Wij houden constant oren en ogen open voor nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied, zodat we altijd toonaangevend kunnen blijven.

We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. U kunt dan bekijken hoe wij een handdoek borduren in Breda, waarbij we samen onze mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt u een vrijblijvende offerteaanvraag doen.