Badlaken borduren

Heeft u voor uw bedrijf badlakens nodig, waar op professionele wijze een logo op wordt gezet? Neem dan eens contact op met Van Dongen met de Kroon. Wij zijn een bedrijf dat voor u op elk soort kleding en materiaal een logo kan borduren. Ook een badlaken borduren behoort hierbij tot de mogelijkheden. Badlakens borduren is een van onze specialiteiten. We hebben een groot, modern machinepark voor u klaarstaan dat eenvoudig ingezet kan worden.

Heeft u een gecompliceerde opdracht, of een strakke deadline die gehaald moet worden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij gaan kijken hoe wij uw deadline voor u gaan halen. Wij zorgen ervoor dat dit grondig en professioneel gebeurt.

Professioneel een badlaken borduren

Als er iets geborduurd kan worden, dan kunt u er op rekenen dat wij dit voor u kunnen regelen. Ons bedrijf heeft gepassioneerde mensen in dienst die niks liever willen dan ervoor zorgen dat u trots kunt zijn op de door ons geborduurde producten. Wij bieden oplossingen op maat en zorgen ervoor dat alles wat we doen wordt gedaan met het grootst mogelijke vakmanschap.

Naast badlakens borduren kunnen we ook alle soorten bedrijfskleding en promotiekleding voor u voorzien van een perfect uitziend logo. U kunt hierbij denken aan blouzen, shirts, truien en polo's, maar ook aan overalls, doorwerkbroeken en andere vormen van werkkleding. Wij leveren ook de kleding aan u. We hebben meerdere bekende merken in ons assortiment.

Laat ons uw badlakens borduren

U bent altijd van harte welkom als u een keer langs wil komen in ons atelier. Hier hebben wij borduursamples klaar staan en kunt u ook de verschillende badlakens bekijken die we in ons assortiment hebben. Ook als u nog vragen heeft kunt u deze hier aan ons stellen. Uiteraard kunt u hier ook telefonisch voor bij ons terecht.