Schort borduren

Bij Van Dongen met de Kroon bent u aan het juiste adres als u een logo op een schort wil laten zetten. Dit kan natuurlijk het geval zijn als u een bedrijf heeft waar het schort onderdeel is van de bedrijfskleding. U wilt dan dat een logo op het schort er perfect uitziet, zodat uw personeel geheel representatief is. Laat u uw schort borduren door Van Dongen met de Kroon, dan zorgen wij ervoor dat het logo er helemaal perfect uitziet.

Een logo dat door ons is geborduurd, is daarbij ook nog eens van hoge kwaliteit.Het zijn logo's die niet schrikken van een regenbui of een wasbeurt! Wilt u meer weten over de logo's en diensten die wij u kunnen leveren? Neem dan contact op met Van Dongen met de Kroon, of kijk eens rond op onze website.

Schorten borduren

Wij hebben een zeer breed assortiment bedrijfskleding waar u uit kunt kiezen. U kunt daarbij denken aan overalls, signaalkleding, pilotenjacks en doorwerkbroeken. Ook de schorten behoren tot dit assortiment. Wij voeren meerdere kledingmerken die allemaal garant staan voor kwaliteit.

Daarnaast zijn onze merken herkenbaar, onderscheidend en duurzaam en staan bescherming en draagcomfort hoog in het vaandel. Wilt u dat wij een schort borduren? Dan bent u bij ons van harte welkom om eens te komen kijken wat voor schorten wij allemaal kunnen leveren. Passen is dan natuurlijk ook altijd mogelijk. U kunt hier dan ook een aantal van onze borduursamples bekijken.

Schorten borduren bij Van Dongen met de Kroon

Wij houden van ons ambacht en dit blijkt ook keer op keer weer uit de kwaliteit die wij leveren. U kunt altijd bij ons terecht als u vragen heeft. We beantwoorden deze graag voor u, waarnaast we u graag uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen in ons atelier. We kunnen dan voor u een persoonlijke webshop inrichten, waar uw personeel een pakket bedrijfskleding kan samenstellen en bestellen.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN