Badstof borduren

Je hebt kleding waar je logo's op wil laten zetten, maar het is niet de makkelijkste stof? Bij Van Dongen met de Kroon weten we raad met elke soort materiaal. Zelfs voor de moeilijkste klussen op dit gebied draaien wij onze hand niet om. Wilt u bijvoorbeeld dat uw logo wordt afgebeeld op kleding van badstof? Wij borduren ons logo op elke soort materiaal die u maar wenst.

Het maakt ons daarbij niet uit om welk materiaal het gaat. Op badstof borduren is voor ons geen enkel probleem. We hebben een groot, modern machinepark klaar staan om uw logo zo mooi mogelijk te reproduceren. En mocht u een klus hebben waar onze machines moeite mee hebben? Dan gaan we gewoon verder met de hand tot uw logo er helemaal perfect op staat.

Badstoffen borduren

Wilt je dat je logo helemaal perfect komt te staan op een badstof? Bij Van Dongen met de Kroon hebben we de expertise in huis om je logo er helemaal perfect uit te laten zien. Ons borduurwerk heeft een luxe uitstraling die mooi is en dat ook blijft. Elk logo dat bij ons uit de borduurmachines rolt is van de hoogste kwaliteit en voldoet aan alle mogelijke eisen.

Wij kunnen jouw logo voor je borduren op badstof, maar ook op bijvoorbeeld overalls, polo's, overhemden, doorwerkjassen en fleece truien. Het maakt niet uit hoe complex je opdracht of hoe strak de deadline is. Wij zorgen ervoor dat je mooi op tijd de allerbeste kwaliteit krijgt geleverd.

Op badstof laten borduren

Als wij logo's op badstoffen borduren, dan kun je er op rekenen dat het resultaat er helemaal perfect uitziet. Wij leveren kwaliteit op maat, waarbij je je nooit zorgen hoeft te maken of je deadline wel of niet wordt gehaald. We raden je aan om eens op de overige pagina's van onze website te kijken, of gewoon een keer contact met ons op te nemen als u meer vragen heeft.