Colbert borduren

Als u voor uw bedrijfskleding gebruik maakt van colberts, dan zult u willen dat uw personeel er zo representatief mogelijk bij loopt. We raden u dan aan om eens contact op te nemen met Van Dongen met de Kroon. Wij zijn een bedrijf dat elk logo perfect op elk materiaal kan zetten. Wij doen dit door middel van borduren, een techniek die een luxe uitziend logo voor u produceert.

De uitstraling is niet het enige voordeel van een logo op een colbert borduren. Dankzij de techniek zijn de logo's namelijk ook nog eens heel erg duurzaam. Logo's op colberts borduren is iets dat we graag voor u doen. Ons machinepark staat altijd voor u klaar, hoe complex uw opdracht ook is, en wat voor een deadline u ook heeft.

Laat ons uw logo op een colbert borduren

Van Dongen met de Kroon is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van het borduren van logo's. U hoeft daarbij niet zelf de kleding aan ons te leveren waar het logo op wordt gezet. Ook dit regelen wij namelijk helemaal voor u, waarbij u de keuze heeft uit verschillende merken bedrijfskleding of promotionele kleding. Als u meer wilt weten over alle mogelijkheden die u bij ons heeft? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op, of kom een keer langs in ons atelier. Wij vertellen u dan graag hoe alles bij ons werkt en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Natuurlijk beantwoorden we dan ook al uw vragen op het gebied van colberts borduren. Bij ons bent u op dit gebied altijd aan het juiste adres.

Meer mogelijkheden

Naast het borduren van het logo en het leveren van de kleding kunt u bij Van Dongen met de Kroon nog meer uit handen laten nemen. Zo kunnen we bijvoorbeeld voor u een website opzetten waarop uw personeelsleden de bedrijfskleding die ze nodig hebben bestellen. Het leveren van de bedrijfskleding nemen we u dan ook geheel uit handen.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN