Kleding borduren

Van Dongen met de Kroon is het toonaangevende bedrijf in Nederland als het aankomt op kleding borduren. Voor het borduren van kleding vindt u geen enkel ander bedrijf dat met zoveel vakmanschap en ervaring voor u aan de slag gaat als ons bedrijf. Wij bestaan al sinds 1780, en hebben door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd, die wij ook heden ten dage nog inzetten bij kleding borduren in Breda. Hier is onze fabriek gevestigd, waar de modernste apparatuur door onze ervaren mensen wordt gebruikt bij de productie van bedrijfskleding, vaandels en emblemen. Wij zorgen ervoor dat uw logo er op zijn best uit komt te zien.

  • De voordelen van borduurwerk

   Er zit een groot aantal voordelen aan kleding borduren, als u het vergelijkt met bijvoorbeeld het laten bedrukken van uw bedrijfskleding. Zo weet u bij ons zeker dat uw logo er ook na een flink aantal keren wassen nog steeds perfect uitziet. Een borduurlogo is geheel slijtvast. Sterker nog: waarschijnlijk ziet het logo er nog steeds perfect uit als de kleding allang aan vervanging toe is! Daarnaast is er geen druktechniek die ervoor kan zorgen dat een logo er zo professioneel uitziet als geborduurde logo's. Onze medewerkers zorgen ervoor dat ook uw logo er straks fantastisch uitziet.

   Meer informatie

   Als u graag meer wilt weten over Van Dongen met de Kroon, het borduren van kleding en de mogelijkheden die u bij ons bedrijf heeft, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. U bent ook van harte welkom om een keer in ons atelier te komen kijken. U kunt dan zien hoe wij kleding borduren in Breda, en welke moderne technieken wij daarvoor allemaal gebruiken. Ook ziet u hier wat voor bedrijfskleding wij allemaal in ons assortiment hebben. Samen met u bekijken we dan wat wij voor u kunnen betekenen. Bel vandaag nog voor een vrijblijvende prijsopgave.

Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief