HAVEP werkkleding

HAVEP kleding volledig op maat voor jouw werksituatie

Geborduurde of bedrukte HAVEP bedrijfskleding

 

Je goed voelen op je werk: dat straal je uit in alles wat je doet en natuurlijk ook met de werkkleding die je draagt. Dat is waar HAVEP voor staat. Voor alle branches, vakken en beroepsgroepen biedt HAVEP de juiste bedrijfskleding om je werk goed en lekker in te kunnen doen.

HAVEP HIGH VISIBILITY collectie

havep-high-visibility

Tijdens een werkdag komen je werknemers op gevaarlijke plekken. Betrouwbare werkkleding met een hoge zichtbaarheid is dan ook van groot belang. Alle ontwerpen uit de High Visibility-collectie werden uitgebreid in de praktijk getest en daarna geoptimaliseerd. Deze collectie zit dan ook vol met verrassende slimmigheden op het gebied van comfort en veiligheid op de werkvloer van je werknemers.

Bekijk de HAVEP High Visibility brochure 

HAVEP ATTITUDE collectiehavep-attitude

Bij het ontwerpen van de Attitude-collectie lieten onze ontwerpers zich inspireren door situaties uit de praktijk. Deze collectie zit dan ook vol met slimmigheidjes die een werkdag niet alleen aangenamer maken, maar die er bovendien voor zorgen dat de kleding extra lang meegaat. Denk aan oplossingen als kniezakken die verstevigd zijn met Cordura, of elastisch en ademend doek in de knieholtes. 

Bekijk de HAVEP Attitude brochure 

HAVEP 5safety image+ collectie

have-safety

Supersterke werkkleding van de hoogste kwaliteit, daar kan je bij HAVEP altijd op rekenen. Deze vernieuwde range van protective wear is uitzonderlijk comfortabel bij het bewegen en de sterke, genormeerde uitvoering beschermt tegen de risico’s tijdens het werk. De werkkleding uit de HAVEP 5Safety Image+ collectie past zich aan jouw lichaam aan, wat zorgt voor een buitengewoon goede pasvorm. Download de brochure en ontdek alle slimme oplossingen die deze collectie uniek maken.

Bekijk de HAVEP 5Safety Image+ brochure 

HAVEP Multishield collectie

havep-multishield

HAVEP heeft een volledige collectie van hoog genormeerde veiligheidskleding die én fantastisch draagt én fantastisch staat: HAVEP Multi Shield. Deze collectie is ontwikkeld door een team van designers die naast het waarborgen van de belangrijkste normen, veel aandacht hebben besteed aan de kwaliteit en de pasvorm van de kleding. Bovendien is de gehele collectie industrieel wasbaar met behoud van de normen.

Bekijk de HAVEP Multishield brochure 

HAVEP Shift collectie

havep-shift

De HAVEP Shift-collectie draag je met een trots gevoel. Voor deze collectie gebruikte HAVEP namelijk een duurzame doeksoort met bluesign-certificering én de kleding werd geproduceerd in ateliers waar we goede werkomstandigheden kunnen garanderen. Door voor werkkleding uit deze collectie te kiezen, draag jij jouw steentje bij aan een beter milieu en aan betere werkomstandigheden. De collectie blinkt bovendien uit op het vlak van comfort én heeft een unieke uitstraling.

Bekijk de HAVEP Shift brochure