Mascot workwear

Mascot kleding volledig op maat voor jouw werksituatie

Geborduurde of bedrukte mascot workwear

 

MASCOT is een topmerk op het gebied van werkkleding en veiligheidsschoenen. Hun bedrijfskleding blinkt uit in een extreem hoge kwaliteit, wat je terugziet in uitgebreide testproces en de controles waaraan all producten worden ontwerpen. De werkkleding is gericht op veel verschillende branches, waaronder vakwerk, dienstverlening, transport en industrie.

Mascot CustomizedMascot-Customized

Nog lichter, nog sterker en nog meer stretch. MASCOT® CUSTOMIZED werkkleding gaat extreem lang mee en is gemaakt van een buitengewoon hoog percentage gerecyclede materialen. Met veel nieuwe kleuren is het mogelijk om een persoonlijke look samen te stellen. MASCOT® CUSTOMIZED biedt unieke bewegingsvrijheid en nieuwe innovatieve functies. Voeg zakken toe die bij uw beroep passen en plaats ze waar u wilt dankzij MASCOT's unieke Click Pocket System.

Download de MASCOT CUSTOMIZED brochure

MASCOT Accelerate Safe collectie

mascot-accelarate-safe

Voor als u wat bijzonders van uw veiligheidskleding verwacht. MASCOT ACCELERATE SAFE biedt het hoogste niveau op het vlak van veiligheid en onbeperkte bewegingsvrijheid. De collectie heeft een moderne look met veel verschillende stofkwaliteiten, ontworpen met pasvormen voor zowel mannen als vrouwen. En met functionele details en hoge zichtbaarheid is de collectie gericht op branches waar veiligheid en goed werkcomfort noodzakelijk zijn.

Bekijk de MASCOT Accelerate Safe brochure 

MASCOT Accelerate collectie

mascot-accelarate

MASCOT ACCELERATE is werkkleding in een groot aantal stofkwaliteiten met pasvormen voor zowel mannen als vrouwen. De collectie biedt de mogelijkheid een uniform corporate imago met talloze combinatiemogelijkheden te creëren voor alle functies. De collectie is gemaakt voor vakwerk, logistiek, industrie en productie, en voor wasserijcontracten.

Bekijk de MASCOT ACCELERATE brochure 

MASCOT advanced collectie

mascot-advanced

MASCOT ADVANCED staat gelijk aan buitengewone bewegingsvrijheid. De producten zijn ontworpen om in laagjes te combineren en om de uitdagingen te weerstaan waarvoor je tijdens jouw werkdag wordt gesteld. Het bijzondere van MASCOT ADVANCED is dat je producten krijgt waarbij grote flexibiliteit wordt gecombineerd met een hoge slijtvastheid en een laag gewicht. Werkkleding hoeft niet zwaar te zijn om lang mee te kunnen gaan.

Bekijk de MASCOT ADVANCED brochure 

MASCOT UNIQUE collectie

mascot-unique

Een tweekleurige collectie werkkleding in maar liefst 9 kleurencombinaties, vele productvarianten en diverse materialen. De MASCOT UNIQUE collectie is breed en daardoor geschikt voor diverse soorten werkzaamheden in de bouw en industrie. Dit komt ook tot uiting in de verschillende certificeringen die men kan terugvinden in deze collectie. 

Bekijk de MASCOT UNIQUE brochure

MASCOT SAFE collectie

mascot-safe

De HAVEP Shift-collectie draag je met een trots gevoel. Voor deze collectie gebruikte HAVEP namelijk een duurzame doeksoort met bluesign-certificering én de kleding werd geproduceerd in ateliers waar we goede werkomstandigheden kunnen garanderen. Door voor werkkleding uit deze collectie te kiezen, draag jij jouw steentje bij aan een beter milieu en aan betere werkomstandigheden. De collectie blinkt bovendien uit op het vlak van comfort én heeft een unieke uitstraling.

Bekijk de MASCOT SAFE brochure

MASCOT HARDWEAR collectie

mascot-hardwear

Bent je op zoek naar een brede collectie functionele werkkleding die is gemaakt van de allerbeste materialen? Dan is MASCOT HARDWEAR de beste keus, vooral als u werkzaam bent in de bouw en er veel van uw werkkleding wordt geëist. MASCOT HARDWEAR voldoet aan al uw verwachtingen wat betreft slijtvastheid, ontwerp, functionaliteit en bewegingsvrijheid.

Bekijk de MASCOT HARDWEAR brochure

MASCOT INDUSTRY collectie

mascot-industry

Bescherming, hoge kwaliteit en ontworpen voor industrieel wassen. MASCOT INDUSTRY geeft de vele functies binnen het bedrijf een uniforme look. De werkkleding is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en behoudt ook na veelvuldig industrieel wassen vorm, kleur en kwaliteit. Klassieke, slijtvaste werkkleding voor de verschillende behoeften binnen de industrie.

Bekijk de MASCOT INDUSTRY brochure

MASCOT LIGHT collectie

mascot-light

MASCOT LIGHT is de lichtste collectie van MASCOT met slechts 245 g/m2. Lichte werkkleding is noodzakelijk als er gewerkt wordt bij hoge temperaturen, zoals bijvoorbeeld met zware machines in de industrie. Deze collectie biedt ruime keuze aan tweekleurige producten, zoals bijvoorbeeld een werkbroek, een werkjack en een shoftshell jack. De producten zijn er in 2 kleurencombinaties, korenblauw/marine of donker antraciet/zwart.

Bekijk de MASCOT LIGHT brochure