Schuifpassanten borduren

Bij Van Dongen met de Kroon bent u aan het juiste adres als u schuifpassanten wil laten borduren. Wij leveren zowel de schuifpassanten als de kleding waar deze op geborduurd moeten worden. Schuifpassanten borduren behoort tot onze expertises en we zijn er trots op om deze belangrijke emblemen voor u te produceren. Per slot van rekening zit u er bij het laten maken van iets belangrijks als een embleem niet op te wachten dat er half werk wordt geleverd.

Ons bedrijf heeft veel ervaring met het maken van schuifpassanten en zal dit ook graag voor uw bedrijf doen. Heeft u hier vragen over? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen alle vragen die u maar kunt hebben met veel plezier voor u beantwoorden.

Schuifpassanten borduren bij Van Dongen met de Kroon

Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd op het gebied van het borduren van logo's op bedrijfskleding. We hebben een uitgebreid machinepark voor u klaarstaan, waarmee onze ervaren mensen alle soorten logo's voor u kunnen borduren.

U hoeft het ons maar te vragen en wij klaren de klus voor u. Zelfs als u een ingewikkelde opdracht voor ons heeft, of met een strakke deadline zit, dan nog bieden wij u de kwaliteit die u van een professioneel bedrijf verwacht. U kunt ons er dan ook altijd op aanspreken als u een opdracht aan wil passen of uit wil breiden. Wij leveren maatwerk waar u op kunt vertrouwen en waar uw mensen straks trots in rond zullen lopen.

Schuifpassanten en meer

Naast het borduren van schuifpassanten kunt u bij ons terecht voor nog veel meer verschillende producten en diensten. Wij borduren uw logo of embleem op elke mogelijke soort materiaal die u zich maar voor kunt stellen. Ook voor complete outfits bedrijfskleding of promotiekleding kunt u bij ons terecht. U kunt altijd een keer bij ons langskomen om te bekijken hoe wij in ons atelier te werk gaan, en om de kwaliteit van onze producten eens te bekijken.

Kom je langs voor advies?

In onze showroom in Breda hebben we altijd een ruime selectie van bedrijfskleding, promotiekleding en horecakleding in huis en adviseren we je graag over de mogelijkheden!

BEZOEK PLANNEN